Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Po drugie nie kazdy jest w gimnazjum, he :nuts:
  • 355 / / 0
Elwis pisze:
Tylko heroina!

A tak na serio to jesteś tępym chujem. Ogarnij się, a nie będziesz kurwa ćpał. Nie warto.
Jedyna dobra odpowiedz

WYPIERDALAJ DO SZKOŁY :cool:
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez lse292, łącznie zmieniany 1 raz.
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 2775 / 39 / 0
LSD i większość innych psychodelików
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Tak, tak Dzięki chłopaki ;D. Faktycznie teraz sobie uświadomiłem że źle zrobiłem :D. Ale juz mniej więcej jest gitara. Co do wypieralania do gim. To już jestem po, a cofać się nie ma po co ;>
  • 883 / 10 / 0
Skurwol pisze:
Co TY Elwis chrzanisz, ćpać nie warto?
Warto lecz nie z takich pobudek.
Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli, że nie warto w takich okolicznościach ćpać. W innych można sobie pozwolić, bo może być fajnie. ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 109 / 1 / 0
dex.

Nie ćpaj na dołka, bo się posrasz.
  • 1474 / 16 / 0
Kurwa teraz mnie tknęło... Najlepszy drag na dołka.
Poprzednią noc spędziłem na dołku, bolał mnie ząb i to bardzo dostałem 3 razy 50mg Tramalu. tramadol to najlepszy drag na dołka %-D
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 672 / 127 / 0
@up: na poczatku jak zobaczylem ten temat to juz chcialem pisac ze najlepiej sie nagrzac helem i miec wyjebane na to co jest na dolku, a tu sie okazalo ze zupelnie o co innego chodzi i nic tu po mnie. %-D
  • 300 / 6 / 0
@topic
GBL i wyrywasz nowe dupy :D
  • 2879 / 100 / 0
Łe, spodziewałem się, że najdalej na 2 stronie ktoś mu poleci 5 saszetek benzydaminy "i od razu zapomnisz o problemach".
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.