Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Po drugie nie kazdy jest w gimnazjum, he :nuts:
  • 355 / / 0
Elwis pisze:
Tylko heroina!

A tak na serio to jesteś tępym chujem. Ogarnij się, a nie będziesz kurwa ćpał. Nie warto.
Jedyna dobra odpowiedz

WYPIERDALAJ DO SZKOŁY :cool:
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez lse292, łącznie zmieniany 1 raz.
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 2775 / 39 / 0
LSD i większość innych psychodelików
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Tak, tak Dzięki chłopaki ;D. Faktycznie teraz sobie uświadomiłem że źle zrobiłem :D. Ale juz mniej więcej jest gitara. Co do wypieralania do gim. To już jestem po, a cofać się nie ma po co ;>
  • 883 / 10 / 0
Skurwol pisze:
Co TY Elwis chrzanisz, ćpać nie warto?
Warto lecz nie z takich pobudek.
Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli, że nie warto w takich okolicznościach ćpać. W innych można sobie pozwolić, bo może być fajnie. ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 109 / 1 / 0
dex.

Nie ćpaj na dołka, bo się posrasz.
  • 1474 / 16 / 0
Kurwa teraz mnie tknęło... Najlepszy drag na dołka.
Poprzednią noc spędziłem na dołku, bolał mnie ząb i to bardzo dostałem 3 razy 50mg Tramalu. tramadol to najlepszy drag na dołka %-D
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 672 / 127 / 0
@up: na poczatku jak zobaczylem ten temat to juz chcialem pisac ze najlepiej sie nagrzac helem i miec wyjebane na to co jest na dolku, a tu sie okazalo ze zupelnie o co innego chodzi i nic tu po mnie. %-D
  • 300 / 6 / 0
@topic
GBL i wyrywasz nowe dupy :D
  • 2879 / 101 / 0
Łe, spodziewałem się, że najdalej na 2 stronie ktoś mu poleci 5 saszetek benzydaminy "i od razu zapomnisz o problemach".
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.