Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 488 / 7 / 0
Mnie dentysta pozbawił chriurgicznie siódemki. Kurewsko bolało więc zafundowałem sobie wtedy jedyny w moim życiu ciąg kodeinowo-dipherganowy trwający dni parę. %-D

Tak więc widzicie, że ekstrakcje zęba zwiększają znacznie szanse na ekstrakcje kody.
  • 402 / / 0
Ból zęba - DXM, kodeina, benzo (alpra/klony), morfina, hel, feta w chój jest sposobów na ból.
  • 430 / 5 / 0
Antidol jest na ból zębów przecież :finger:
  • 608 / 9 / 0
angor animi pisze:
No ja dbam o zęby, a mimo tego mam tak słabe, że nie mogę jeść normalnego chleba, bo mi się łamią na skórce :scared:
spróbuj pasty bez fluoru, utwardza szkliwo i zwiększa jego kruchość.

na większość bolących zębów pomagały mi żute goździki, kilka sztuk do skutku. przy okazji są bakeriobójcze ;-)
  • 198 / 1 / 0
Osobiście polecam Eugenol,powinienies go dostac w kazdej aptece bez Rp za przyslowiowe grosze.Jest to preparat do podania miejscowego,czyli np. Dzury w zebie.Ostrezegam jedenak nie uzywac na zdrowych zebach gdyz strasznie je niszczy.
  • 420 / 2 / 0
PsychX122 pisze:
Ból zęba - DXM, kodeina, benzo (alpra/klony), morfina, hel, feta w chój jest sposobów na ból.
Jeszcze koks zmieszany z pcp i meskalina dordzeniowo powinno pomoc. PsychX122 moze powienienes isc na stomatologie\? %-D
  • 355 / / 0
Yaishi pisze:
Antidol jest na ból zębów przecież :finger:
Chyba juz wszyscy o tym zapomnieli %-D
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 4 / / 0
Przedstawię poniżej sposób, który może wydać się dla niektórych kompletnym farmazonem, ale muszę przyznać, że choć sam go nie stosowałem, kilku moich znajomych zachwala go. Bo nie tylko jest tani i szybki, ale również, w większości przypadków skuteczny. (Zasłyszana historia na temat jego genezy, mówi, że jest to stara metoda opatentowana przez stare wygi z zakładów karnych)

Otóż, potrzebujemy papierosa oraz odrobinę cukru. Na żarzącego się kiepa sypiemy troche cukru a powstały dymek wciągamy tą dziurą po której ów niedający spokoju ząb się znajduje. Efekt znieczulający, ale zdaje się, że niezbyt długotrwały. Zakładam, że pozwoli zasnąć i przeczekać do wizyty u stomatologa dnia nastęnego.

Pozdrawiam
All work and no play makes Jack a dull boy
  • 311 / 4 / 0
Mi się zęby sypią i dziury robią kurwa bede musiał iść do dentysty. Długo sie czeka? Publicznie da sie cos zrobic czy hujnia jest i dentysta bedzie jak w tym słynnym filmie "Dentysta"? najchetniej wyrwalbym i wyjebane ale nie wiem czy odrosnie i do tego to kilka gnoji jest;[
  • 634 / 4 / 0
Coz, jesli cos jest glupie ale dziala, to znaczy ze nie jest glupie.

PsychX, feta na bol zeba ? :wall:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.