Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / / 0
Przerazacie mnie!!

Chyba wiem czemu mi monitor wyjebalo na dexie! ;]

Siedze se w pokoju, zdekszony ze masa, leci muzyka , ja look na monitor a on JEBS! i zgasł ! i sie nie zapalil juz wiecej i tera stoi w piwnicy...

Ja na dexie mam tak.. ze leze.. nie mam podrozy z kosmitami, nigdy nie mialem, albo nie pamietam.
Jestem (CEVY) jakąś rzeczą.. np ściana.. czy lece sobie między framugami od drzwi, i spadammmm, i spadam.. i ten lot jest zajebisty^^, albo mam drugą rzeczywistość, nie że cevy, tylko jakbym otworzyl otwarte juz oczy i zobaczyl inny swiat, i tak duzo razy, i ciagle jest inaczej, to jest nie do opisania, DZIWNOŚĆ na poziomie maksymalnym !:D
  • 11 / 1 / 0
Po DXM lgną do mnie zwierzęta, czytam niemal ludziom w myślach i to nie moje wymysły, bo zauważają to ludzie z zewnątrz. Jak czarownica :-D
Uwaga! Użytkownik gugul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
jak czarownica-matka-dziewica.

To nie są mózgosinusoidy, to są fale ale fale rzeczywistości, co z was drwią doskonale.

Rzeczywistości fale. autotransformujące echa wydarzeń roztoczonych wszerz wzdłóż czsu przestrzeni.

Fale.

Pochwalę.
  • 2649 / 42 / 0
gugul pisze:
czytam niemal ludziom w myślach i to nie moje wymysły, bo zauważają to ludzie z zewnątrz. Jak czarownica :-D
Ooo to jest dobre :-D Mi tak zostalo,od kiedy biore dexa mam to do teraz nawet jak przerwa trwa :-D
  • 2372 / 57 / 0
Ja mam takie przeżycie:
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D

EDIT:
Odnośnie jeszcze tych wibracji elektrycznych na ciele - mam coś takiego na trzeźwo, po paleniu, po DXM, po wszystkim, podczas medytacji. W okolicach stóp i dolnych części kończyn dolnych, jak się skupię i odpowiednio wyciszę to całe ciało włączam w to. :D
dex MA MOC ;)
Załóżmy Ośrodek Badawczy im.Hyperreal'a :D Będziemy badać różne dziwne zjawiska :D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2649 / 42 / 0
hipollek pisze:
Ja mam takie przeżycie:
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D
Ale jesteś zajebistyy....Łał,ja bym czegoś takiego nawet na deXie nie zrobił 8-( ociekasz zajebistościa,spotkamy sie? Musze mieć twoje zdjecie,najlepiej z dedykacja "od zajebistego zioma co powiedzial ze nie bedzie pisac sprawdzianu",a przy okazji moge Ci rowa wylizać :cheesy: :moody:
  • 242 / / 0
To bardzo ciekawe gdyż na DXM i na zjeździe wogóle mi modem od internetu nie działał, tzn. nie łączył z komputerem, a jak zaczął działać to do internetu nie podłączył, no ale kto zrozumie ćpuńską logike?
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2649 / 42 / 0
Mi ostatnio menu nie chcialo sie w telefonie wlaczyc,za huja,jakby specjalnie sie buntowal przeciw mnie.Dopiero na zjezdzie dalem rade.Ma to pewnie cos wspolnego z tym ze kazde urzadzenie elektroniczne ma swoje pole elektryczne ,tak jak czlowiek,no i sie "kłócą " ze soba :-)
  • 5886 / 1217 / 43
Ja na zjeździe mam dziwne rozkminy... Jakbym nie był sobą , tylko inną osobą. To dziwne , myślenie jest takie , jakbym wszystko dookoła mnie poznał , jakbym poznał cały świat , wszystko jest takie oczywiste i proste ... Nie umiem tego opisać , jakbym poznał cały wszechświat... Ma ktoś podobnie ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 242 / / 0
london5 może nie mam tak dokładnie jak ty, tyle że ja bardzo się wyciszam i często zapominam kim jestem, całkowicie jakbym się wcielił w kogoś innego, zmienia mi się tok myślenia.
jakbym wszystko dookoła mnie poznał , jakbym poznał cały świat , wszystko jest takie oczywiste i proste ...
No ale tego akurat nie mam.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.