Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Chyba wiem czemu mi monitor wyjebalo na dexie! ;]
Siedze se w pokoju, zdekszony ze masa, leci muzyka , ja look na monitor a on JEBS! i zgasł ! i sie nie zapalil juz wiecej i tera stoi w piwnicy...
Ja na dexie mam tak.. ze leze.. nie mam podrozy z kosmitami, nigdy nie mialem, albo nie pamietam.
Jestem (CEVY) jakąś rzeczą.. np ściana.. czy lece sobie między framugami od drzwi, i spadammmm, i spadam.. i ten lot jest zajebisty^^, albo mam drugą rzeczywistość, nie że cevy, tylko jakbym otworzyl otwarte juz oczy i zobaczyl inny swiat, i tak duzo razy, i ciagle jest inaczej, to jest nie do opisania, DZIWNOŚĆ na poziomie maksymalnym !:D
To nie są mózgosinusoidy, to są fale ale fale rzeczywistości, co z was drwią doskonale.
Rzeczywistości fale. autotransformujące echa wydarzeń roztoczonych wszerz wzdłóż czsu przestrzeni.
Fale.
Pochwalę.
gugul pisze: czytam niemal ludziom w myślach i to nie moje wymysły, bo zauważają to ludzie z zewnątrz. Jak czarownica :-D
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D
EDIT:
Odnośnie jeszcze tych wibracji elektrycznych na ciele - mam coś takiego na trzeźwo, po paleniu, po DXM, po wszystkim, podczas medytacji. W okolicach stóp i dolnych części kończyn dolnych, jak się skupię i odpowiednio wyciszę to całe ciało włączam w to. :D
dex MA MOC ;)
Załóżmy Ośrodek Badawczy im.Hyperreal'a :D Będziemy badać różne dziwne zjawiska :D
hipollek pisze:Ja mam takie przeżycie:
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D
jakbym wszystko dookoła mnie poznał , jakbym poznał cały świat , wszystko jest takie oczywiste i proste ...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.