Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Chyba wiem czemu mi monitor wyjebalo na dexie! ;]
Siedze se w pokoju, zdekszony ze masa, leci muzyka , ja look na monitor a on JEBS! i zgasł ! i sie nie zapalil juz wiecej i tera stoi w piwnicy...
Ja na dexie mam tak.. ze leze.. nie mam podrozy z kosmitami, nigdy nie mialem, albo nie pamietam.
Jestem (CEVY) jakąś rzeczą.. np ściana.. czy lece sobie między framugami od drzwi, i spadammmm, i spadam.. i ten lot jest zajebisty^^, albo mam drugą rzeczywistość, nie że cevy, tylko jakbym otworzyl otwarte juz oczy i zobaczyl inny swiat, i tak duzo razy, i ciagle jest inaczej, to jest nie do opisania, DZIWNOŚĆ na poziomie maksymalnym !:D
To nie są mózgosinusoidy, to są fale ale fale rzeczywistości, co z was drwią doskonale.
Rzeczywistości fale. autotransformujące echa wydarzeń roztoczonych wszerz wzdłóż czsu przestrzeni.
Fale.
Pochwalę.
gugul pisze: czytam niemal ludziom w myślach i to nie moje wymysły, bo zauważają to ludzie z zewnątrz. Jak czarownica :-D
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D
EDIT:
Odnośnie jeszcze tych wibracji elektrycznych na ciele - mam coś takiego na trzeźwo, po paleniu, po DXM, po wszystkim, podczas medytacji. W okolicach stóp i dolnych części kończyn dolnych, jak się skupię i odpowiednio wyciszę to całe ciało włączam w to. :D
dex MA MOC ;)
Załóżmy Ośrodek Badawczy im.Hyperreal'a :D Będziemy badać różne dziwne zjawiska :D
hipollek pisze:Ja mam takie przeżycie:
Będąc po tripie nocnym (skończonym o 6:30 i o tej właśnie godzinie wstawałem) po, o ile dobrze pamiętam, coś około 700 w szkole na jednej z lekcji pisaliśmy sprawdzian. Jako, ze pisać mi się nie chciało (jeszcze miałem trochę OEV'ów) stwierdziłem do sorki, ze pisać nie będę. Ona oczy na mnie, wyszliśmy z klasy porozmawiać. Ja mówię, że mi się pisać nie chce i żeby mi wpisała dwóję, a Ona...ok. :D Do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiłem. :D
jakbym wszystko dookoła mnie poznał , jakbym poznał cały świat , wszystko jest takie oczywiste i proste ...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.