Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Kropelki kupiłem, niby że od komputera. Dzisiaj zaopatrzam się w weed. Also, w piątek koncert :)
Uwaga! Użytkownik kulpowis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 5 / 0
16 lat to o tyle przejebany wiek że człowiek jeszcze nie ma wyrobionej tej pewności siebie, przyciśnięty do ściany może się pogubić, chyba że nikt nie zwraca na ciebie uwagi :-D . 99% rodziny i tak patrzy jak na dzieciaka.

Jeszcze jedna rada dla Ciebie.
Jak się nie czujesz na siłach jarać przed to wyjdż sobie w trakcie wigilii i wtedy zajaraj. Chodzi o to żeby wszyscy oswoili się ze sobą, wiem co pisze.

Ktoś tu kiedys na hypku pisał że na wigilie dojechał tak sfurany że nielicząc opłatka wyjadł tylko farsz z 2 pierogów :-D :-)
  • 433 / 2 / 0
Realnie, nie ma się co martwić mały buch nie sprawi że będziesz zachowywał się i wyglądał niczym zajebany kwasem raoul duke w LVP, sęk w tym żebyś zdawał sobie sprawę z tego że wyglądasz i zachowujesz się całkiem normalnie i nie dał się żadnym pojawiającym się w takiej sytuacji wkrętkom że coś z tobą nie tak albo ze każdy zwraca na ciebie uwagę. No ale to już kwestia doświadczenia i obycia z daną substancją, ja często wracam do domu nieco spalony i lipy nigdy nie ma, jeśli nie jestem totalnie zbakany to nie zwracam na siebie uwagi, normalnie robię sobie żarcie w kuchni gdzie przeważnie siedzi większość domowników i nikt nie ogarnia że coś ze mną nie halo ew. sądzą że wróciłem po prostu z wyjścia na piwko ze znajomym.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2010 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 142 / 1 / 0
Ah ależ to suodkie i urocze. Też sie martwiłam o swoj wyglad po jaraniu kieedys. szybko przeszlo.
Najgorsze przychodzi wtedy gdy rodzice kumają jak nie zapalisz i pytaja sie czemu dziwnie wygladasz.

Do kropelek bym sie nie przekonywała, oczy sie do nich przyzwyczajają i pozniej jak nie wpuscisz to pozamiatane
  • 198 / 5 / 0
Silje pisze:
Najgorsze przychodzi wtedy gdy rodzice kumają jak nie zapalisz i pytaja sie czemu dziwnie wygladasz.
Ehhh miałem to, choć starsza zawsze się pytała "co takiś nadpobudliwy?" gdy niejarałem ;-)
  • 1067 / 205 / 0
Oczy zawsze mnie zdradzały. Po pewnym czasie rodzina kuma.
Nie są niedorozwinięci, że nie potrafią odróżnić twojego wyglądu. Zachowania też. Tylko zachowanie na początku lekceważą i nie dopuszczają do myśli, że ich dziecko ćpa.
To idzie poznać. Gadka, odruchy, wygląd :wall:
Fajnie
I don't do drugs. I am drugs.
  • 433 / 2 / 0
U mnie o tyle trudno mnie wyczaić że zawsze miałem pojebaną gadkę i dziwne odruchy, nic się w tej materii nie zmieniło, może nawet trochę się uspokoiłem :D A wygląd hmm no cóż też zawsze nosiłem się byle jak i nie dbałem za bardzo o siebie więc też ciężko ogarnąć jakąś zmianę, wszystko po staremu. Ludzie którzy znają mnie od lat też nie zauważają żadnych znaczniejszych zmian.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.