Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 31 / 0
O, Gałka muszkatołowa w odpowiedniej dawce działa niemal identycznie jak mj, jednakże nie da się jej jeść codziennie. Po prostu nie będzie działać.

Ewentualnie jakiś silny ekstrakt Maconha Brava albo Serdeczników.
  • 1107 / 52 / 0
  • 838 / 7 / 0
gała jest spoko, ale działa w chooj dłużej niż buszek no i wchodzi fchooj dłużej, więc ja bym zamiennikiem tego nie nazwał.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Pamiętaj, że nie bez powodu giet trawy kosztuje 30zł, a gała -1.50zł :-) .
Tylko nie konsumuj na raz 8 orzechów (nie jeden i nie dwóch myślało, że skoro takie tanie, to pewnie dużo trzeba wszamać), bo wydzwonisz szóstą, a w najlepszym wypadku pozostaniesz tydzień na bombie i zrysuje Ci ośrodek ogaru w głowie na długi czas.

Trzy/cztery orzechy kamisa, czyli jedna paczka to są dobre 2 dni warzywniaku i czegoś co w pewien sposób faktycznie przypomina zjaranie, połączone ze zmęczeniem i lekkim delirium. Ślepia jak na zbaku. Nijakie to to. Jednak nawet gała ma swoich sympatyków, więc może Ci się spodoba.

Jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-| .
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2010 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 162 / 1 / 0
A przypadkiem po gałce oczy nie wyglądają... mało trzeźwo? Kropelki pomagają? (w sumie z ciekawości pytam, bo nie próbowałem nigdy...)
  • 91 / 15 / 0
Oczy wyglądają jak odbyt chłoptasia którego zgwałciło stado spoconych, napalonych murzynów. gałka ładuję się z 5 h, a potem miażdży umysł przez 48 godzin, w sumie przypominając fazę gandziową... no i raczej nie skończysz ładujac orzechy gałki w żyłę, jak w wypadku śmiertelnej marihuhuany. gałka nie za często, bo ponoć raka żołądka można dostać.
  • 838 / 7 / 0
A tam. Nic mi nie zmiażdżyło, a dwa razy już próbowałem po 3 orzeczy. Druga bomba była konkretna, ale bynjemniej nie 48 godzinną. Ostra bomba jakieś 10 godzin (lol) i styka, jestem ukontentowany. Dzisiaj sprawdzam, jak w połaczeniu z THC, bo jednak rozkminki mi zbrakło. Ani zjeby ani czerwonych oczu po 3 orzechach kamisa nie uświadczyłem.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
PurpleHaze pisze:
ide na koncert HG 17go
"do zobaczenia", ha ; )
  • 124 / 15 / 0
JWH-210. Za umiarkowaną kasę można sobie zamoczyć palenia na absurdalnie długi okres.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.