Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
co za idioci, dobrze opisali metylon haha
Metylon
Substancja syntetyczna, psychoaktywna powodująca pobudzenie ruchowe,
euforię, niepokój, stany lękowe. Powoduje również skoki ciśnienia, nagłe przyspieszenie
akcji serca, uderzenia gorąca, bezsenność, wymioty. W skrajnych przypadkach stany
psychotyczne, rozpad osobowości.
Metylon występuje w produkcie "Hump".
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 981 / 6 / 0
Rubens De Falco pisze:
Grzybom tez nie zabronią rosnąć.
parę kilometrów ode mnie kilka temu posypali teren gdzie rosło bardzo dużo grzybów specjalnym proszkiem i grzyby już nie urosły w tamtym sezonie
  • 488 / 7 / 0
Ja w tym widzę trochę pozytywu: branża chemiczna się rozwija stając przed coraz to nowymi problemami jakie rodzi rzeczywistość :D
  • 211 / 1 / 0
Hanka pisze:
Rubens De Falco pisze:
Grzybom tez nie zabronią rosnąć.
parę kilometrów ode mnie kilka temu posypali teren gdzie rosło bardzo dużo grzybów specjalnym proszkiem i grzyby już nie urosły w tamtym sezonie

Nie załamuj mnie ...

Żeby nie było off topu...
Branża chemiczna się rozwija, ale nowe substancje niestety maja to do siebie , że są mało znane, a testowanie na sobie zupełnie nieznanego tematu jest mocno ryzykowne. Zanim się je pozna to te kutasy z ministerstwa znów wciągną je na listę środków nielegalnych. To się staje bezsensowne. Trzeba będzie znowu korzystać z usług czarnego rynku. A była taka zajebista alternatywa wobec dilla.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2010 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 137 / / 0
a to chuje nawet metylon wpisali :wall:
  • 45 / 1 / 0
a co wy na pomysł zrobienia marszu informacyjnego przeciw dopisywaniu nowych rzeczy do listy ? :) + ulotki informacyjne + jakieś broszury + jakaś dobra strona informacyjna ?? tak żeby ludzi uświadomić co rząd robi ? :)
  • 211 / 1 / 0
Fiskuss pisze:
a co wy na pomysł zrobienia marszu informacyjnego przeciw dopisywaniu nowych rzeczy do listy ? :) + ulotki informacyjne + jakieś broszury + jakaś dobra strona informacyjna ?? tak żeby ludzi uświadomić co rząd robi ? :)
Chyba żartujesz. Kogo ty chcesz uświadamiać? Przeciętny obywatel gówno wie i na hasło "narkotyk" reaguje alergicznie. Przecież akcja przeciw dopalaczom była popierana przez ponad 90% społeczeństwa. Właśnie m.in. dlatego, że hasła walki z narkotykami lub ochrony dzieci przed handlarzami śmiercią są takie chwytliwe politycy robią to co robią, a media lubią takie sensacyjne tematy, po prostu żywią się ścierwem.
Według mnie pomysł całkowicie bez sensu.
  • 16 / / 0
Śpieszmy się wpierdalać beta-ketony, tak szybko odchodzą... :-(

Ech, jakbym chciał mieć teraz jakieś zasoby finansowe, które pozwoliłby mi zrobić zapasy tych substancji...
Chociaż może lepiej nie, znając mnie wpierdoliłbym wszystko w takim tempie, że by się to źle skończyło. :rolleyes:

Tak czy inaczej, choć można było się tego spodziewać na pewno nie oczekiwałem, że zabiorą się za to tak szybko, wielka szkoda...
I'm not new here, I just needed to be a little bit more anonymous...
  • 360 / / 0
Ale rzeczowo spisany list z odpowiednimi załącznikami (wyniki badań, raporty dla przykładu) wysłany do mediów, premiera prezydenta, marszałka sejmu, itp, może coś zdziałać. Jak zrozumieją, że ludzie ćpali, ćpają i będą ćpać bez względu na to, co prawnie im grozi, że zawsze będą powstawać coraz to groźniejsze zamienniki i spowodowane to jest działaniem rządu, opamiętają się (a na pewno część, może). Powinno się utrzymać wszystko w tonie merytoryczno informacyjnym, by ewentualną emocjonalną reakcję na "obrońców śmierci" można by było łatwo przygasić. Musimy szerzyć zainteresowanie tematem... Nie mamy wyboru. Sam byłem kiedyś zatwardziałym narkofobem. To i owo na mnie wpłynęło, więc zacząłem się edukować i testować :)
Metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 1167 / 13 / 0
Niebawem wszystkie sklepy przeniosą się do Czech i wydłuży się tylko czas oczekiwania na przesyłkę. Chociaż tam politycy nie są tak ułomni jak u nas ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.