Metylon
Substancja syntetyczna, psychoaktywna powodująca pobudzenie ruchowe,
euforię, niepokój, stany lękowe. Powoduje również skoki ciśnienia, nagłe przyspieszenie
akcji serca, uderzenia gorąca, bezsenność, wymioty. W skrajnych przypadkach stany
psychotyczne, rozpad osobowości.
Metylon występuje w produkcie "Hump".
Rubens De Falco pisze:Grzybom tez nie zabronią rosnąć.
Hanka pisze:parę kilometrów ode mnie kilka temu posypali teren gdzie rosło bardzo dużo grzybów specjalnym proszkiem i grzyby już nie urosły w tamtym sezonieRubens De Falco pisze:Grzybom tez nie zabronią rosnąć.
Nie załamuj mnie ...
Żeby nie było off topu...
Branża chemiczna się rozwija, ale nowe substancje niestety maja to do siebie , że są mało znane, a testowanie na sobie zupełnie nieznanego tematu jest mocno ryzykowne. Zanim się je pozna to te kutasy z ministerstwa znów wciągną je na listę środków nielegalnych. To się staje bezsensowne. Trzeba będzie znowu korzystać z usług czarnego rynku. A była taka zajebista alternatywa wobec dilla.
Fiskuss pisze:a co wy na pomysł zrobienia marszu informacyjnego przeciw dopisywaniu nowych rzeczy do listy ? :) + ulotki informacyjne + jakieś broszury + jakaś dobra strona informacyjna ?? tak żeby ludzi uświadomić co rząd robi ? :)
Według mnie pomysł całkowicie bez sensu.
Ech, jakbym chciał mieć teraz jakieś zasoby finansowe, które pozwoliłby mi zrobić zapasy tych substancji...
Chociaż może lepiej nie, znając mnie wpierdoliłbym wszystko w takim tempie, że by się to źle skończyło. :rolleyes:
Tak czy inaczej, choć można było się tego spodziewać na pewno nie oczekiwałem, że zabiorą się za to tak szybko, wielka szkoda...
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.