4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 6 / 0
Mógłby ktoś wrzucić sposób czyszczenia acetonem?
  • 1536 / 396 / 13
  • wrzucasz do szklanki,
  • zalewasz acetonem,
  • mieszasz,
  • czekasz,
  • to co zostało to mefedron,
  • wyjmujesz,
  • suszysz,
  • czy coś pominąłem? %-D
Analogicznie można robić z fetą
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 56 / 6 / 0
@Czoug a jak mamy paracetamol który dobrze nadaje się na wypełniacz to co wtedy?
  • 1536 / 396 / 13
Z paracetamolem mefa jeszcze nie zdarzyło mi się mieszać, ale doceniam kunszt artystyczny.

Jeśli tak bardzo zależy Ci na własnym zdrowiu to musisz jeszcze przeprowadzić ekstrakcję tak jak z antkiem %-D
  • 920 / 164 / 0
@mara02

Wiem o tym co piszesz, ale nie mam labu pod ręką.

W domowych warunkach przeprowadziłem płukanie acetonem (kilkukrotne) , po wysuszeniu płukanie wodą, a ostatecznie ponownne płukanie acetonem.

Kolorystycznie wygląda lepiej niż na początku, pachnie minimalnie , działa bez szału (ale dam mu narazie poleżeć i wrócę za dwa tyg jak głowa odpocznie jak nie będzie lepiej to wysypie to do zlewu - są ciekawsze trucizny do zażywania).
Jedynie dalej żre podobnie jak po pierwszym etapie czyszczenia (acetonem). Ciężko się to wciąga bo chce wyciekać z nosa. Coś jak MDA albo MDMA. Tylko że dwa wymienione idzie jeszcze połknąć że splywaem a tej 4ki nie mogę bo się nos blokuje. (Może już śluzówka nadwyrężona - ale szczypie podobnie do fluoroamfetamin tylko dłużej.
  • 9700 / 1912 / 2
08 marca 2024Czoug pisze:
  • wrzucasz do szklanki,
  • zalewasz acetonem,
  • mieszasz,
  • czekasz,
  • to co zostało to mefedron,
  • wyjmujesz,
  • suszysz,
  • czy coś pominąłem? %-D
Analogicznie można robić z fetą
Tylko nie pamiętam jak to było z temperaturą. Jak pisałem było jakoś na ciepło i na zimno.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1536 / 396 / 13
Spida to płukałem technicznym normalnie w temp pokojowej (na zimno?) i ładnie rozpuściło syfy, oczywiście wszystko prowizorka na oko w proporcjach łyżeczkowych %-D Fuka była po tym bielutka, praktycznie niedrażniąca i bez zapachu.

mefa to nie mam pojęcia, ale jeżeli istnieje jakiś sposób na ciepło to warto o nim wspomnieć z racji, że aceton jest cieczą łatwopalną i może komuś upierdolić łapki.
  • 920 / 164 / 0
Woda na ciepło
Aceton na zimno

Przynajmniej ja tak robiłem z "mefem"

A spid zimny aceton kilka razy.

Czoug a twój spid oprócz tego że był niedrażniący i bez zapachu to kopał?
(kofeina też nie pachnie)

I co wyplukales tym acetonem? Odparowałś go czy wylałeś do zlewu?
  • 1536 / 396 / 13
@wonszgrzybojad wiem, że offtop ale wylałem i wysuszyłem na zwyklej chusteczce na grzejniku
  • 2 / / 0
A materiał który oczyszczamy wrzucamy w kamieniu czy pierw ścieramy na proch? Mam temat w takich małych kryształkach będę go płukał acetonem na zimno
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.