Wiem o tym co piszesz, ale nie mam labu pod ręką.
W domowych warunkach przeprowadziłem płukanie acetonem (kilkukrotne) , po wysuszeniu płukanie wodą, a ostatecznie ponownne płukanie acetonem.
Kolorystycznie wygląda lepiej niż na początku, pachnie minimalnie , działa bez szału (ale dam mu narazie poleżeć i wrócę za dwa tyg jak głowa odpocznie jak nie będzie lepiej to wysypie to do zlewu - są ciekawsze trucizny do zażywania).
Jedynie dalej żre podobnie jak po pierwszym etapie czyszczenia (acetonem). Ciężko się to wciąga bo chce wyciekać z nosa. Coś jak MDA albo MDMA. Tylko że dwa wymienione idzie jeszcze połknąć że splywaem a tej 4ki nie mogę bo się nos blokuje. (Może już śluzówka nadwyrężona - ale szczypie podobnie do fluoroamfetamin tylko dłużej.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
mefa to nie mam pojęcia, ale jeżeli istnieje jakiś sposób na ciepło to warto o nim wspomnieć z racji, że aceton jest cieczą łatwopalną i może komuś upierdolić łapki.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.