Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
chsn pisze:Xavi - jak z odbiorem muzyki na 25D? I jeszcze napisz, jakie uczucie ciała - nadawałoby sie to na jakieś psy party? :)
Jak z dostepnoscia tego? Bo wlasnie sie pojawilo w rcshopach, ale czy potrwa? Bedzie na to zbyt? Jakie ceny?
Swoją drogą, jadł już ktoś do tych zabawek dekstrokaszlodyn? Strasznie mnie interesi, czy to aby na pewno bezpieczne połączenie. Mogę zostać zającem laboratoryjnym, chuj, będzie jednego pilleatera na tym świecie mniej
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście idzie wszystko na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście wszystko idzie na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.