Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
chsn pisze:Xavi - jak z odbiorem muzyki na 25D? I jeszcze napisz, jakie uczucie ciała - nadawałoby sie to na jakieś psy party? :)
Jak z dostepnoscia tego? Bo wlasnie sie pojawilo w rcshopach, ale czy potrwa? Bedzie na to zbyt? Jakie ceny?
Swoją drogą, jadł już ktoś do tych zabawek dekstrokaszlodyn? Strasznie mnie interesi, czy to aby na pewno bezpieczne połączenie. Mogę zostać zającem laboratoryjnym, chuj, będzie jednego pilleatera na tym świecie mniej
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście idzie wszystko na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście wszystko idzie na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.