Po dzisiejszym robię przerwę
w twoim poście mozna wyczytać ze mowa o sklepie "ogrodniczym".... poniewaz tam kupowales to moze powiesz mi czy to naprawde byl sklep "ogrodniczy"?
Bo słyszalem ze jest w Warszawie sklep wlasnie ogrodniczy gdzie sprzedaja RC, moze to ten sam.
Ponoć mefa tam sprzedawali juz po delegalizacji
a jesli tak to moze podal bys na priva jakies szczegóły llub kontakt?
Pały mnie capneły po zakupie "mef mod" i nic im na ich uber testerach nie wyszło.
Posiadacie moze wiedze czy pozostale sklepy rc tez maja zamiar cos takie wprowadzic?
Troche pierdolenia, szczególnie ze nie mam drukarki :-/
Nie mówimy o konkretnych sklepach. - PcP
euzebiusz pisze:Zastanawiam się czy to podpisać - nie podoba mi się to. Czy to faktycznie tylko chroni ich przed ew. nieprzyjemnościami, czy nie może być przypadkiem wykorzystane przez policję jako pretekst do przeszukania klientów itp.? (W Niemczech zrobili wjazd na chatę wszystkim klientom sklepu sprzedającego legalny GBL, ale w sumie żeby mieć dane osobowe klientów oświadczenia nie potrzeba, są faktury).
A jak wszystkie sklepy takie cos wprowadza to juz wogle bedzie :-O
Zagranicą też funkcjonują w kilku nielicznych sklepach takie oświadczenie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.