kingofthebongo pisze:Najlepsza skrytka na narkotyki to własna kieszeń. Jak mają znaleźć to i tak znajdą :P
tacy nieogarnięci ludzie zapełniają statystyki policyjne.
jeśli mają szukać, to w kieszeni znajdą na pewno. oprócz kieszeni jest tysiąc innych miejsc gdzie nie znajdą podczas zwykłego przeszukania przy parapecie.
Haos pisze:A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. Poki co pare latek bez przypalu.
Dziękujemy za współprace i życzymy miłego dnia.
Haos pisze:A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. Poki co pare latek bez przypalu.
Temat faktycznie głupi, kiedyś już był taki. Prowokacji policyjnej bym nie typował, zwyczajnie: głupi.
FajnieJest pisze:Gdzie chowacie wlasne narkotyki? Ja zazwyczaj na dworze i ogolnie nie mam ich za duzo, wiec leza sobie spokojnie na widoku. ;)
I takie pytanie: gdzie moglbym postawic growboxa w domu jesli nadal mieszkam z rodzicami? (21 lat... :( )
21 lat chlop i Mieszkam z rodzicami mi mowi :-) ojejku... a pieluszki sobie sam kupujesz ? :-p czy tez mamusia ? ty sie lepiej nie bierz za zadne "growboxy" bo jakby sie rodzice dowiedzieli to mogli by sie troszeczke wkurwic i wyjebac cie razem z tym wszystkim na ulice... :-D
i wtedy to dopiero bylo by ci smutno " :-( " poza tym niewiem czy ktos ci to kiedys mowil chlopczyku ale to som bardzo niebezpieczne sprawy -takie jakto mamusia muwila na zapalki "NU NU !!!" i wogule to ty narkotyki bierzesz? hoho..dzieciaku..ładnie sie bawisz... :-) ale info to nie tutaj to nie ten adres,niepowiem ci gdzie chowac bo ja niemam co chowac ale mysle ze najlepiej gdybys o tym porozmawial z rodzicami...i wogule ..sluchaj..
-czy twoj rodzice wiedzom ze bierzesz narkotyki?
-czy chcialbys porozmawiac z kims o swojch traumach i przerzyciach ktore sklonily Cie do siegniecia po narkotyki? ;-)
-czy zdajesz sobie sprawe z konsekwencji jakie mozesz poniesc wzw z tym co robisz?
no i przedewszystkim...
- Co Do Huja wybrazales sobie zadajac te głupkowate pytania ?
-Boxa? a pod kiecom bobki Narkotyki schowaj w pizdzie ciotki i zapytaj czy jej dobrze .
policja zawsze porazala i nadal razi swym wysokim IQ (ilorazem inteligencji wrazie czego, tu ci nawet pomoge w zrozumieniu textu).
Juz to kiedys mowilem - Kolega niech idzie zrobi sobie herbaty albo zbuduje zamek z klockow lego albo klockow maminych :lol: a nieprubuje w ten oto durnowaty sposob zdobywac informacje operacyjne. sukcesow nie wroze i nie zycze. Pozdrawiam ;-)
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.