Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Temat o Belgii jest tak więc nie zakładam swojego tylko zapytam tutaj.

Pytanie dotyczny aptek, co najważniejsze to DXM, inne różności mile widziane - jakie nazwy leków, czy są problemy z zakupem i czy konieczna jest ekstracja, cena mile widziana. :)
  • 2129 / 29 / 0
Tu piszą min. o leku "touxium antitussivum" -->http://www.psychonaut.com/post-24818.html?f=15
  • 46 / / 0
dzięki za linka, pisze w imieniu kolesia, który mieszka w Belgii, a tymczasowo nie ma neta. Sprawdzi w aptece czy ten lek jeszcze jest dostępny, bo posty na forum, które podałeś są z 2006. A jak ma się kwestia designer drugs? Jakieś tryptaminki, lub coś innego? Wie ktoś czy można to dostać w Maasmechelen?
  • 3363 / 355 / 0
dxma nie dostaniesz w formie pigul. tylko syrop za okolo €6 w ktorym jest jakies 180mg tejze substancji. lepiej zaopatrywac sie w to w polsce. to samo z kodeina. apteki wysylkowe robia swoje, mozna spokojnie zamawiac do belgii.

designer drugs prawie wszystkie legalne w belgii oprocz mefedronu. nie dostaniesz ich od zwyklego dilera (przynajmniej ja takich nie znam), ale mozesz poprobowac w wiekszych miastach przy granicy.
w maasmechelen to mozesz dostac zajebiste, holenderskie ziolo.
  • 46 / / 0
a mieszka ktoś z was w Maasmechelen?
  • 705 / 1 / 0
babol pisze:
a mieszka ktoś z was w Maasmechelen?
Ponawiam pytanie. Jeżeli nie w Maasmechelen to przynajmniej w okolicach? Maastricht?
  • 705 / 1 / 0
Mógłby mi ktoś napisać czy któreś z tych specyfików są dostępne w Belgii?

- metylon (Metylenodioksymetylokatynon)
- MDPV (methylendioxypyrovalerone)
- mefedron Modyfikowany

Z największym naciskiem na mefedron i metylon, MDPV nie mam zamiaru zamawiać, z czystej ciekawości pytam. Mile widziane również informacje dotyczące legalności innych RC. Z góry dzięki za odpowiedzi.
  • 3363 / 355 / 0
legalne
  • 51 / / 0
DXM apteka- Dexir,syrop- 360 mg bodajze i jakies 5 eur
Touxioum antitussivum- 600 mg a co do ceny to od 6-7 eur
mj legal, ale mozesz posiadac do 3 g i hodowac 1 roslinke w domu.
Jak Cie psy lapna do 3 g i jestes pelnoletni to najwyzej moga ci wyjebac towar na glebe i podeptac.A i co do psow to uwazaj bo kurwy straszne, zalezy od ich humoru. Wymuszaja zeznania sila i mozesz dostac wpierdol.Oczywiscie kamer nie ma w sali przesluchan i staraj sie na nich nie patrzec bo prowokuja na komendzie kontakt wzrokowy i sie sapia. Pozdro
  • 705 / 1 / 0
mati14pl pisze:
Mj legal, ale mozesz posiadac do 3 g i hodowac 1 roslinke w domu.
Jakos szczerze mowiac nie chce mi sie w to wierzyc ;] Jest tak napisane w belgijskim prawie? Moze Belgowi by przepuscili, watpie zeby to sie tak pieknie mialo z Polakami, choc fakt, ze belgijski dowod mam. A skad wiesz o tym wymuszaniu? Miales juz cos takiego?
mati14pl pisze:
A i co do psow to uwazaj bo kurwy straszne, zalezy od ich humoru.
Wiem, to nie Holandia, ze Cie jeszcze szluga poczestuja :-D
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.