Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6253 / 446 / 12
Ciekawi mnie miks DMC + MDAI + MeOPP. DMC nie inhibituje wychwytu zwrotnego serotoniny, więc zastąpiłoby je w tym MDAI i efekt całości podbity byłby przez MeOPP. Profilem ten miks byłby najbliżej kokainy, do obczajenia - kiedyś tam.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 279 / 1 / 0
mnie doszły słuchy że polskie koks chowa się pod względem mocy przy DMC jak i większość koksu z racji tego zapewne że w koksie ulicznym koksu jest od 5 do 20 %
  • 6253 / 446 / 12
Polski koks, jeśli już zawiera kokainę, to na pewno jest "przyjemniejszy" niż DMC, bo wpływa jakkolwiek na serotoninę. DMC, jak już napisałem wyżej, nie.

• 8 / / 0
To jest DMC 100%, o to można być spokojnym - niebawem bedzie tez dostepna (nie publicznie) analiza gc/ms tego odczynnika (jak calej reszty dostepnej w tym sklepie) Po co? Właśnie, żeby wykluczyć spekulacje o jakich pisze "dawajrowa". Wracajac do ceny Dimethocaine...jest niższa od ceny innych popularnych odczynnikow np brefedronu i jest to faktem, a nie wyznacznikiem, że coś tu nie tak tworząc kolejną spekulacje.
Postaram sie w weekend (nie na 100%) przeprowadzić badanie na sobie, ponieważ mnie też interesują rezultaty. Czytający ma prawo podejść do nich z dystansem, wiadomo.
  • 1959 / 62 / 0
Poczytaj inne fora, tam jest troszkę bardziej popularny.
- http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=91881
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 282 / 9 / 0
Jak zdobędę trochę kasy to najwyżej zaryzykuję i kupię to cudo. Zapowiada się ciekawie ale jakie jest naprawdę to trzeba będzie przetestować na sobie %-D
  • 35 / / 0
rewelacji to sie nie spodziewajcie, średniej jakości koks wart 150 zl za g. jest duzo mocniejszy od tego, to powoduje tylko pobudzenie ala kofeina i odretwienie, może w miksie z czyms by bylo i ok ale samo do bani chyba ze na kazdego dziala inaczej
  • 1951 / 15 / 0
Czy ciągnięcie tego przed, albo po 6-APB będzie bezpieczne? DMC nie jest przypadkiem imao?
  • 6253 / 446 / 12
Bez większych kontradykcji. DMC nie jest iMAO.

• 1951 / 15 / 0
Już znalazłem gdzie znalazłem to o dmc jako imao. W wątku Designer Cocaine, MB na pierwszej stronie napisał że tak jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.