ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
Raz na jakiś czas jak najbardziej, zachowam sobie pudełeczko i posępie po aptekach :cheesy: Ale fakt faktem, tak zajebiście dawno mi sie nie zasypiało, no i skręciocha też pierwszorzędnie zalecza.
  • 1718 / 9 / 0
W takim razie cos mi sie pomylilo, bo sadzilem ze w pudeleczku jest 10 tabsow.

I jak ma sie to dzialanie w porownaniu do kody/makiwary? Mocniejsze? Inne? Banalne pytanie.
  • 394 / 5 / 0
Jak dla mnie po 20tab to taka mocniejsza koda ale troszekcze inaczej działająca(może za sprawą atropiny). Jak chcesz sprubować to zacnij od dawki 20 tab :wall: chyba że nie masz wogle tolerki na opioidy (ale z tego co wiem to masz). To jest analog petydyny (dolargan) więc może chamować wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy ale pewny nie jestem.
  • 131 / 2 / 0
I jak ma sie to dzialanie w porownaniu do kody/makiwary? Mocniejsze? Inne? Banalne pytanie.
Konkretniej jest. Makiwary nie brałem, ale jak dla mnie difenoksylat doustnie działa silniej niż morfina iv :gun:
Porównanie go z kodeiną w ogóle nie ma sensu %-D
  • 394 / 5 / 0
Ty serio brałeś 10 tab i Cię tak poskłądało zajebiście mnie dopiero po 20 tab. Ma ktoś pomysł jak to można i.v albo i.m walnąć?
  • 131 / 2 / 0
+/- 10. I to za pierwszy razem, a to było ~8 lat temu kiedy jedynymi 'opio' było tramal i koda (po ~5 i 2 razy). Parę miesięcy temu 20 tab. zrobiło mnie konkretnie, a to już po ciągach z fentanylu itp. :*)
  • 394 / 5 / 0
Bananax masz jakiś pomysł na przygotowanie reasacu do i.v albo i.m?
  • 131 / 2 / 0
Pozbycie się atropiny, a dalej to już wiadomo %-D
  • 394 / 5 / 0
Ale w tej tab są cukry o to mi chodziło. Nie wiem czy atropina to problem.
  • 2814 / 14 / 0
Difenoksylat nie rozpuszcza się w kwasie hydrohydroksylowym[1].Atropina tak[2].

Przypisy
  1. European Pharmacopoeia 5.0,s.1455 (PDF)
  2. European Pharmacopoeia 5.0,s.1035-1036 (PDF)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.