Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
[quote="Maskaradore"]
a w temacie]

Kolejny z małym hujem :-D
ten supełek to musi być fotomontaż, nie ma huja %-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
20,5. Poważka. Ale klikłem 20, bo 20,5 to przy naprawdę sutym drągnięciu. Jak to jest, że nie zawsze stoi na "kamiennego"?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2876 / 99 / 0
Kwestia gęstości krwi ? Ciśnienia ? Strzelam w ciemno, ale chyba sens to ma.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No tak, ale czemu przy każdym razie mózg nie mówi ciałom jamistym "panowie, pompujemy do pełna"? Kwestia podniecenia niet, bo czasem stoi twardy jak skała kiedy psychicznie mam przeciętnie, a czasem przy totalnym napaleniu jest taki zwykły, czyli stoi ale nie wygląda jakby żołądź miał zaraz eksplodować. Chociaż taki twardziel totalny faktycznie częściej występuje przy dużym podnieceniu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
18cm ale jaki zgrabny ! do tego idealna grubosc i w ogole muj hui jest zajebisty.

a tak btw Leiche to po niemiecku "zwloki" :)

EDIT: Zmierzylem i jednak tylko 17 :(
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 1067 / 205 / 0
Mój fiut nie jest za duży, ani za mały.
Nie mam kompleksów z powodu rozmiarów pały
I don't do drugs. I am drugs.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Beckett »
Trzeba miec jaja, jak Super Saiyan, a ja je mam
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 1611 / 34 / 0
Jezus pisze:
Maskaradore pisze:
a w temacie]

Kolejny z małym hujem :-D
ten supełek to musi być fotomontaż, nie ma huja %-D
to są słowa niejednej kobiety (choć są i opinie, że grubość, nie długość).
a supełek jest prawdziwy - kolo ma 45 cm więc na miękkim czemu nie
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 762 / 32 / 0
ciekawe co by było jakby mu w takim suple stanął :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
kiedys mialem taki filmik na kompie , co taki murzyn przed publika miual pokazac swoj wzwod .Latal po scenie klaskal darl sie w pewnym momencie pala mu stanela i kole zemdlal na serio ,zemdlal bo tyle krwi przeszlo do penisa niegdzie tego filmu nie moge znalesc ;/
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.