ITheWitchfinder pisze:roztowr jest nasycony
Nie trzeba wstrząsać jeżeli nie ma osadu. Jeżeli takowy występuje to należy podgrzać, aż do rozpuszczenia się całości
Wyczyściłem z OT, proszę od teraz trzymać się tematu - BrightestStar
niechcem przesadzic na pierwszy raz :)
waga substancji rozpuszczonej : objętość gotowego roztworu
Dodanie 250mg 2c-e do 25ml wódki nie zmieni znacząco objętości, więc można w tym wypadku przyjąć, że objętość roztworu, jest równa objętości rozpuszczalnika
250mg / 25ml = 10mg/ml
1ml roztworu zawiera 10mg 2c-e
Ryyyba pisze:Podpisuje się pod wypowiedzią opaka - ja tez zrobiłem roztwór alkoholu 60% z wodą. Jak wlałem do wora z 2C-E zaczęło wydawać dźwięk taki jaki wydaje tabletka plush'a wrzucona do wody, trochę mnie to zaniepokoiło, ale bardzo ładnie się rozpuściło, nic nie trzeba mieszać
Czy powinienem czuć się wydymany, hehe? Towar kupiony u sprawdzonego sprzedawcy. Nie testowałem go jeszcze.
Przy moim podatnym malo dawkowym organizmie 15 robila uroczo.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.