Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 5 / 0
W moim przypadku było to najmniej 45x15mg bromowodorku
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
Po 2 i trochę latach barania dxm w różnej częstotliwości w ilości 450-1200mg Nie zauważyłem żadnego wpływu na nerki. Pomimo używania wielu innych substancji w tym samym czasie.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 1387 / 2 / 0
Wybaczcie mi, ze wyskakuje jak Filip z konopii nie czytając całego wątku, tylko pierwszy post, ale - próbował ktoś no-spy? Wiem, że jest pomocna na zatrzymanie moczu, działa w końcu rozluźniająco.

Swoją drogą sam muszę niestety wstawać w nocy po dexie trzymając się ścian, żeby się wyszczać :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2235 / 5 / 0
Filip, ja mam jedną zasadę, prostą: nie mieszać niczego z DXMem. Choćby sto ćpaków przede mną zachwalało BXM, ja nawet kryształka benzydaminki bym nie tkną. Tak samo NoSPY.
Owszem, zdażało się z alko, grzybami czy raz z gałą... Ale z ciężkim sercem i Opiekunką pod ręką.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
Ale no-spa w dawkach nie rekreacyjnych :D Zresztą, kto by ją ćpał :D Zwalczanie pewnych niedogodności, no...

To wolisz mieć rozjebane nery, niż spróbować?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2235 / 5 / 0
Nie zrozumiałeś: bał bym się wziąć nawet jednej tabletki w połączeniu z dekstrometorfanem.
Zreszto już go nie biorę.
  • 1387 / 2 / 0
Ach, ale to ma jakieś konkretne podłoże czy bardziej irracjonalne?

Znam poglądy, że jak dex to TYLKO do mixów
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2497 / 49 / 0
A ja znam poglad, ze jak deks, to do wszystkiego. O innych nie slyszalem, z reszta ten jest dla mnie wystarczajaco przekonujacy
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Dex jest świetny do mixów od benzy, przez kanabinoidy po tryptaminy.

Co do nospy, tez nad tym myślałem. Warto mieć w sumie no-spe (jak dla mnie fraktal na opakowaniu nalezy sie acodinowi, ale to by było zbyt bezczelne) i w razie by sie przydarzyło zastosować. Sam nie próbowałem jeszcze, więc nie wiem jak ze skutecznością.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 213 / 3 / 0
da rade. skoro no-spa bardzo mi pomagała przy zatruciu glikozydami cyjanogennymi (HBWR), a te powodują gwałtowne skurcze oraz blokują funkcję enzymów oddechowych, to z łatwością upora się powyższym problemem.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.