Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
Swoją drogą sam muszę niestety wstawać w nocy po dexie trzymając się ścian, żeby się wyszczać :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Owszem, zdażało się z alko, grzybami czy raz z gałą... Ale z ciężkim sercem i Opiekunką pod ręką.
To wolisz mieć rozjebane nery, niż spróbować?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Zreszto już go nie biorę.
Znam poglądy, że jak dex to TYLKO do mixów
– Jak zdołałaś wrócić?
Co do nospy, tez nad tym myślałem. Warto mieć w sumie no-spe (jak dla mnie fraktal na opakowaniu nalezy sie acodinowi, ale to by było zbyt bezczelne) i w razie by sie przydarzyło zastosować. Sam nie próbowałem jeszcze, więc nie wiem jak ze skutecznością.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.