Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 5 / 0
W moim przypadku było to najmniej 45x15mg bromowodorku
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
Po 2 i trochę latach barania dxm w różnej częstotliwości w ilości 450-1200mg Nie zauważyłem żadnego wpływu na nerki. Pomimo używania wielu innych substancji w tym samym czasie.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 1387 / 2 / 0
Wybaczcie mi, ze wyskakuje jak Filip z konopii nie czytając całego wątku, tylko pierwszy post, ale - próbował ktoś no-spy? Wiem, że jest pomocna na zatrzymanie moczu, działa w końcu rozluźniająco.

Swoją drogą sam muszę niestety wstawać w nocy po dexie trzymając się ścian, żeby się wyszczać :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2235 / 5 / 0
Filip, ja mam jedną zasadę, prostą: nie mieszać niczego z DXMem. Choćby sto ćpaków przede mną zachwalało BXM, ja nawet kryształka benzydaminki bym nie tkną. Tak samo NoSPY.
Owszem, zdażało się z alko, grzybami czy raz z gałą... Ale z ciężkim sercem i Opiekunką pod ręką.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
Ale no-spa w dawkach nie rekreacyjnych :D Zresztą, kto by ją ćpał :D Zwalczanie pewnych niedogodności, no...

To wolisz mieć rozjebane nery, niż spróbować?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2235 / 5 / 0
Nie zrozumiałeś: bał bym się wziąć nawet jednej tabletki w połączeniu z dekstrometorfanem.
Zreszto już go nie biorę.
  • 1387 / 2 / 0
Ach, ale to ma jakieś konkretne podłoże czy bardziej irracjonalne?

Znam poglądy, że jak dex to TYLKO do mixów
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2497 / 49 / 0
A ja znam poglad, ze jak deks, to do wszystkiego. O innych nie slyszalem, z reszta ten jest dla mnie wystarczajaco przekonujacy
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Dex jest świetny do mixów od benzy, przez kanabinoidy po tryptaminy.

Co do nospy, tez nad tym myślałem. Warto mieć w sumie no-spe (jak dla mnie fraktal na opakowaniu nalezy sie acodinowi, ale to by było zbyt bezczelne) i w razie by sie przydarzyło zastosować. Sam nie próbowałem jeszcze, więc nie wiem jak ze skutecznością.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 213 / 3 / 0
da rade. skoro no-spa bardzo mi pomagała przy zatruciu glikozydami cyjanogennymi (HBWR), a te powodują gwałtowne skurcze oraz blokują funkcję enzymów oddechowych, to z łatwością upora się powyższym problemem.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.