efekty przez jakąś godzinę BARDZO podobne do MDMA, zarówno empatia, refleksje, jak i odbiór muzyki, rozpływanie się na kanapie, energia - za to mniejsza psychodela
potem fala okrutnego gorąca, potliwość na nieziemskim poziomie, lekki nieogar - na szczęście przez chwilę
następnie parę godzin mocne i nieprzyjemne szczękościski i wykrzywianie twarzy, ale dość przyjemna rozmowa i percepcja rzeczywistości
problemy z zaśnięciem
czy warto... hmm, odpowiem tak - badanie raczej nie zostanie powtórzone...
unrealism pisze:Doświadczył ktoś lub dowiedział się jaka jest różnica między MeOPP koloru prawie białego i takiego ciemniejszego, wręcz beżowego lub brązowego? Dopiero dziś zauważyłem tę różnicę w dwóch sortach, które posiadam. Wydaje mi się, że działanie tego białawego jest bardziej odczuwalne. Ale tylko wydaje, bo używałem go na razie jedynie w miksach.
Trzymaj go w ciemnym, chlodnym miejscu, bez dostepu powietrza.
PS
Po bitych dwóch godzinach dalej mam to takie zażółcenie kolorów. Żółto-zielony filtr. Identyczny jak podczas miksów z pFPP.
Blefujesz pisze:Przeczytaj temat trzy razy.
Nadal poproszę o jakieś porównanie z innymi stimsami. Informacje są sprzeczne. Na BL piszą o mcPP i MeoPP jako "panicogens", tu z kolei mowa o ukojeniu.
To mCPP jest gówienkiem, które może wywołać wiele nieprzyjemnych stanów i objawów.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.