Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Lilia1 pisze:Chcesz powiedzieć że jak ja widziałam człowieka wyłażącego z szafy i spokojnie idącego na korytarz, to boję się że ktoś siedzi w mojej szafie?forest pisze:Ktos pisal na forum, ze pojawia sie to, czego sie boimy.
Wiekszosc z nas boi sie myszy i pajakow, stad te gowna przed oczami.
dawajrowa pisze: Być może , benzydamina wyciąga wszystko co siedzi w twojej głowie na wierzch więc możliwe że gdzieś tam w środku boisz sie kogoś siedzącego w twojej szafie tylko po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy ^_^
Cóż za wyrafinowana benzydaminowa psychoanaliza
Lilia1= Kto wie być może , zarzuć jakiegoś psychodelika i wtedy o tym myśl
wendrowycz pisze:Zawsze chciałem uratować nasza planetę przed zagładą i raz miałem taką okazję: księżyc zmieniał się w jakieś dziwne potwory kosmiczne a ja, swoją umysłową bronią je niszczyłem, ratując nas wszystkich od zagłady. Mogę stwierdzić, że benza wyciaga po prostu na wierzch to, co mamy gdzieś skryte głęboko w umyśle.
Jaś przeczytał na [H] "No, kurwa, chodziły po mnie pająki, aaale się bałem", po czym zjadł tantum rosa i intensywnie powtarzał w myślach "żeby tylko nie pojawiły się pająki! o niee, jak się pojawią, to będzie bad trip". No i oczywiście pierwsze co Jasio zobaczył, to pająki pełzające po jego ciele. Resztę możecie sami sobie dopowiedzieć ;).
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.