murtibing pisze: Puder nie zawsze jest "merdany" jak to ładnie ująłeś. Murti-Bing w Polsce natknął się na to tylko w tym jednym sklepie.
2. Bod mikroskopem (600x) widać kryształki dwóch różnych substancji.
murtibing pisze:Murti-Bing w Polsce na razie natknął się na jeden sklep to praktykujący. Ten który sprzedaje 99,4 i 99,7%. Murti-Bing nie wie czy gościu robi to świadomie, czy też nie, ale wprowadza sporo niepotrzebnego zamieszania.
Dziękujemy detektywie murtibing za tą kontrolę jakości! Jesteśmy świadkiem naturalnego wytwarzania się organów kontrolnych, proces ten zazwyczaj towarzyszy rozwojowi wolnego rynku
Ja po raz pierwszy wciągałam puder, drugim razem i do tej pory za każdym razem wciągam kryształ, według mnie znacznie lepiej od pudru kopie - wciągasz i nagle skok.
murtibing - masz moze tabele topnienia mephedronu i pochodnych, bo ponac juz jest opublikowana, ale nie moge jej znalezc. Mozna takze i po tym poznac czystosc danej substancji - dla niezorientowanych.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.