śmkj, info mam z ósmej ręki, ale słyszałem, że można wyhaczyć metha z ulicy i ogólnie, że to dość popularny narkotyk w czechach.
So enjoy life, you only get one
@świetliske tacki kosmicznej łaźni ]
Widać niewiele się zmieniło ;-)
Aha i u nich na to się mówi pervitin.
panowie, czy ktoś się może orientuje, jak się przedstawia sytuacja w Czechach z LSD? ktoś może kupował, wie czego szukać, a czego unikać? zna ceny?
pozdrawiam
w ogole to dziwne jest... skad niby można mieć np. lsd skoro nie mozna go produkować...
nie wiem co w tej sprawie z kwasem dziwnego? nie można produkować, nie można sprzedawać, ale można posiadać. o to w tym chodzi.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.