§h¶ôňgĽéĐ.
"jakie to piękne... dlaczego tak nie może być zawsze?" hehe ja i 2 kumpli, 3 różne okazje, MDMA
"[o 10 djach stojących za stołem z konsolami] ostatnia wieczerza" grzyby
"[po 15 min mówienia jakiejś jaraniowej wkrętko-rozkminy, o jezusie lub star-warsach, 2 ziomów słucha, chwila milczenia i]...o kurwa. to się nawet trzyma kupy" mj
i anegdotka od kumpla, chyba prawdziwa, bo znam kolesia który rzekomo tak powiedział i definitywnie jest zdolny do tego: "nigdy nie zapomnę jak... jak.... o kurwa, zapomniałem" mj :D
"Każdy ma swoje ścieżki ja np. swoje wciągam" - żal do amph na alku
"później będzie luźniej" - MJ
"z roboty bez floty a najebani jak samoloty" - %
'Świat to tylko jedno, wielkie akwarium a my chodzimy po jego dnie...' nie pamiętam co xD
"To jest koło, nie to twarz, nie to pokeball" mitseez i jakieś mieszanki :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Na widok długiej kierownicy w moim krossie...
"Ale masz kierownice... Jak w spadachrianarzu"
"My jechali, a pedali w miejscu stali"
"Chodźmy tam gdzie byli podpalone..."
Gdzie kurwa?
"No tam gdzie mieszka szatan!"
Chodziło mu o stary poligon wojskowy :-D
Edit:
A motywy z zapominaniem po jarawce to dość często spotykane są hehe...
Np. "Weź mi przypomnij jak wróce (szedłem do sklepu) żebym Ci opowiedział o... Ooooo... Kurwa umknęło mi"
Mam to nawet na filmiku w komórce (dzieki temu zapamiętałem) ale dam tylko dźwiek i wycinek z tekstem. Występuje Zawias, Nightwoolf i ja. Kanciapa 2006, w tle scooter - i was made for loving you baby z kasety.
http://oxer.wrzuta.pl/audio/2FQIaAUsscf ... _bedzie_ci
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
"Zyje dla tego, co mnie widzialo" ja, grzyby
"zaniechalem kurtyny wernalu" ja, grzyby
Bylo kilka jeszcze, ale nie pamietam
"Czuje się jak łopata zakopana do połowy w ziemi" - mJ
pierwszy: ty a co to?
drugi, nie patrzac jeszcze: ty no, guwno jakies niewiem, polozone ktos zostawil moze. pokaz? :O ty co to moze byc?
na grzybach jest jednak najlepsza rozmowa.
grzyby + mdma. to musi byc najlepsze
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.