Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
"Te drzewa takie krzywe czy to mi się tak kwasi?" elesde

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 447 / 19 / 0
"wszystko jest wszystkim" "myślenie o myśleniu" "wyobrażanie sobie siebie, wyobrażającego sobie siebie" LSD
"jakie to piękne... dlaczego tak nie może być zawsze?" hehe ja i 2 kumpli, 3 różne okazje, MDMA
"[o 10 djach stojących za stołem z konsolami] ostatnia wieczerza" grzyby
"[po 15 min mówienia jakiejś jaraniowej wkrętko-rozkminy, o jezusie lub star-warsach, 2 ziomów słucha, chwila milczenia i]...o kurwa. to się nawet trzyma kupy" mj

i anegdotka od kumpla, chyba prawdziwa, bo znam kolesia który rzekomo tak powiedział i definitywnie jest zdolny do tego: "nigdy nie zapomnę jak... jak.... o kurwa, zapomniałem" mj :D
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
heheh z tym zapominalskim dobre, tylko Mary Jane jest do tego zdolna sam miałem podobne akcje :-D

"Każdy ma swoje ścieżki ja np. swoje wciągam" - żal do amph na alku
"później będzie luźniej" - MJ :heart:
"z roboty bez floty a najebani jak samoloty" - %
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
"Pól gówno, pół but, więc co to jest?" thc
'Świat to tylko jedno, wielkie akwarium a my chodzimy po jego dnie...' nie pamiętam co xD
"To jest koło, nie to twarz, nie to pokeball" mitseez i jakieś mieszanki :D
  • 3490 / 58 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Życia nie znacie, Boga w sercu nie macie, chuj na karimacie - mj
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Kolegi teksty pod dużym wpływem trawki.

Na widok długiej kierownicy w moim krossie...
"Ale masz kierownice... Jak w spadachrianarzu"

"My jechali, a pedali w miejscu stali"

"Chodźmy tam gdzie byli podpalone..."
Gdzie kurwa?
"No tam gdzie mieszka szatan!"
Chodziło mu o stary poligon wojskowy :-D

Edit:
A motywy z zapominaniem po jarawce to dość często spotykane są hehe...
Np. "Weź mi przypomnij jak wróce (szedłem do sklepu) żebym Ci opowiedział o... Ooooo... Kurwa umknęło mi" %-D
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 362 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
"Odwróć fotel, będzie ci... no lepiej będzie ci!" DXM + MJ

Mam to nawet na filmiku w komórce (dzieki temu zapamiętałem) ale dam tylko dźwiek i wycinek z tekstem. Występuje Zawias, Nightwoolf i ja. Kanciapa 2006, w tle scooter - i was made for loving you baby z kasety.
http://oxer.wrzuta.pl/audio/2FQIaAUsscf ... _bedzie_ci
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
"Nigdy nie wiesz kto za piwem stoi" ja, mj
"Zyje dla tego, co mnie widzialo" ja, grzyby
"zaniechalem kurtyny wernalu" ja, grzyby

Bylo kilka jeszcze, ale nie pamietam
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk241 »
"Wypuściłem dymu więcej niż miałem powietrza w płucach" - mJ
"Czuje się jak łopata zakopana do połowy w ziemi" - mJ
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
costam lezalo, nie dalo sie zobaczy co to, bo nagrzybieni
pierwszy: ty a co to?
drugi, nie patrzac jeszcze: ty no, guwno jakies niewiem, polozone ktos zostawil moze. pokaz? :O ty co to moze byc?

na grzybach jest jednak najlepsza rozmowa.
grzyby + mdma. to musi byc najlepsze
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.