§h¶ôňgĽéĐ.
"jakie to piękne... dlaczego tak nie może być zawsze?" hehe ja i 2 kumpli, 3 różne okazje, MDMA
"[o 10 djach stojących za stołem z konsolami] ostatnia wieczerza" grzyby
"[po 15 min mówienia jakiejś jaraniowej wkrętko-rozkminy, o jezusie lub star-warsach, 2 ziomów słucha, chwila milczenia i]...o kurwa. to się nawet trzyma kupy" mj
i anegdotka od kumpla, chyba prawdziwa, bo znam kolesia który rzekomo tak powiedział i definitywnie jest zdolny do tego: "nigdy nie zapomnę jak... jak.... o kurwa, zapomniałem" mj :D
"Każdy ma swoje ścieżki ja np. swoje wciągam" - żal do amph na alku
"później będzie luźniej" - MJ
"z roboty bez floty a najebani jak samoloty" - %
'Świat to tylko jedno, wielkie akwarium a my chodzimy po jego dnie...' nie pamiętam co xD
"To jest koło, nie to twarz, nie to pokeball" mitseez i jakieś mieszanki :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Na widok długiej kierownicy w moim krossie...
"Ale masz kierownice... Jak w spadachrianarzu"
"My jechali, a pedali w miejscu stali"
"Chodźmy tam gdzie byli podpalone..."
Gdzie kurwa?
"No tam gdzie mieszka szatan!"
Chodziło mu o stary poligon wojskowy :-D
Edit:
A motywy z zapominaniem po jarawce to dość często spotykane są hehe...
Np. "Weź mi przypomnij jak wróce (szedłem do sklepu) żebym Ci opowiedział o... Ooooo... Kurwa umknęło mi"
Mam to nawet na filmiku w komórce (dzieki temu zapamiętałem) ale dam tylko dźwiek i wycinek z tekstem. Występuje Zawias, Nightwoolf i ja. Kanciapa 2006, w tle scooter - i was made for loving you baby z kasety.
http://oxer.wrzuta.pl/audio/2FQIaAUsscf ... _bedzie_ci
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
"Zyje dla tego, co mnie widzialo" ja, grzyby
"zaniechalem kurtyny wernalu" ja, grzyby
Bylo kilka jeszcze, ale nie pamietam
"Czuje się jak łopata zakopana do połowy w ziemi" - mJ
pierwszy: ty a co to?
drugi, nie patrzac jeszcze: ty no, guwno jakies niewiem, polozone ktos zostawil moze. pokaz? :O ty co to moze byc?
na grzybach jest jednak najlepsza rozmowa.
grzyby + mdma. to musi byc najlepsze
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.