Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 1
Nieprzeczytany post autor: HelloWorld »
Ktos kiedys rzucil tekstem ze jesli sie na czyms skupisz to wchodzi naprawde szybko..
Probowalem.. Probowalem.. na roznych mniej lub bardziej dziwnych rzeczach, lecz nie bylo skutku.
Kiedys zajebalem 900mg i pomyslalem ze skrece sobie lolka.. wszystko elegancko, sypie palonto do bletki i juz czuje swoja skore w zupelnie inny sposob, jakos skrecilem. Weszlo w okolo 10-15 minut, lecz przez tak krotki czas ladunku byl jeden minus.. W momencie wejscia zdarzylem dojsc do kibla i jebnac belta oO ale pozniej juz pieknie %-D
Glowy nie dam ze bylo to spowodowane akurat tym. Tak jednak przypuszczam.
Moge dodac ze moj towarzysz byl bardzo zawiedziony tym ze on musi czekac..
  • 1053 / 76 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
hm, ja kiedys zauwazylem ze lepiej niz 'na pusty zaladek' dziala DXM wrzucone powiedzmy 2 godziny po posilku typu obiad (przy czym ja mam b. szybka przemiane materii). klepalo szybciej i jakby mocniej. najwieksze czapisko zycia mialem zarzucajac 3 godziny po obiedzie polaczonym z konsumpcja mj.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
po ostatnim tripie stanowczo potwierdzam : grejpfrut przyspiesza i to ostro . ;-)
od jutra rzucam
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Pierdolenie.Tak naprawdę deks robi to co chce i jak chce, i zasada ta tyczy się również czasu wchodzenia.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ja ostatnio brałem na pusty żołądek i po 20min od wzięcia pierwszej dawki juz zaczeło mi się wkręcać. Nawet nie zdązyłem zarzucić wszystkich kaszlaków.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madmike88 »
Hehehe. Wczoraj mialem podobnie jak ty chemik. Zarzuciłem 450 tylko ze tak na, mniej lub wiecej, w polowie pelny zoladek i faza zaladowala mi sie w ekspresowym tempie 30 minut :) Takze podpisuje sie pod tym co wszyscy pisza, pisali : deks potrafi zaskoczyc :)
  • 10 / 1 / 0
najlepiej działanie przyspiesza wrzuta na PUSTY Żołądek(ja zawsze na początku mam mdłości, ale czego się nie robi dla dxm-a ;] ) wchodzi, jak już paru użytkowników pisało po 20-25 min. i pizda jest większa.
najbardziej lubię jak zarzucam dzień wcześniej rano 450 mg, po południu 450mg i do tego nic nie jem, na drugi dzień rano zarzucam na pusty żołądek 450 mg i "wpierdalam se czipsy z Biedronki" - mam pizdę prawie jak po 45 i trzyma cały dzień %-D polecam!! :-D

wrzuta na głodnego, to chyba jedyny sposób, przynajmniej dla mnie. :-)

Tu mówiłam ja Julia. :-D
to część mego istnienia, jak chleb i powietrze.
  • 122 / 2 / 0
najlepiej przypalić mery %-D i wtedy będzie się działo. Szybko i konkretnie. 150 mg a po 25 minutach bucha i jesteś gumowy :D
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
150mg? To jedynie opcja dla tych co ważą jakieś 30kg i biorą deksa kilka pierwszych razy :-p

A popieram Julie ;-) Nic tak nie przyśpieszy ładowania jak aplikacja na pusty żołądek...
I od siebie jeszcze dodam (z własnego doświadczenia), że gorąca kąpiel zaraz po połknięciu małych pierdolców także trochę przyspiesza działanie
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
racja ja wczoraj jadlem 2 bulki w calym dniu potem zarzucilem dexa poszlem sie myc jak sie juz wykapalem to tylko polozylem sie do lozka i jak mnie nagle wzielo to na calego ten trip byl jak ten pierwszy :*)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.