kazdy robi to co mu odpowiada; ]
kazdy orze jak moze;)
Jak już zaliczacie przypał to pamiętajcie, że 90% tego co mówią psy to ściema i próbują was podejść. W zaparte i chuj!
Niektórym trudno zachować zimną krew, ja już miałem sytuację że psy weszły do kumpla na chatę, że niby za głośno impreza itd. Typ myślał, że to ktoś na bibę, a tu od razu niebiescy się wbijają. W środku najarane, na stole bongo i 5 gieta. Kurwy patrzą po twarzach wszystkich, nie czekałem aż dojdą wzrokiem do stafu, tylko od razu wrzuciłem palenie za wersalkę i bongo na podłogę. A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz. Nie mogą ci wydłubać nic z lufki, strzykawki albo z nosa ;). Co innego jakby zbicie było pełne. Nie wzięli cię na dołek, nie postawili zarzutów, więc wyluzuj i lepiej nie łaź po mieście z jaraniem, bo jakbyś ich spotkał to pewnie by do Ciebie podbili.
Pozdro
aspirant pisze: A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz.
Pozdro
Pozdrowienia dla normalnych
kylujlb troche smieszne jak piszesz "za dzieciaka" bo widze ze wciaz jestes b. mlody, wiec nie napierdol sobie przypalu, bo poki co to jeszcze nie byloby tragedii jakbys mial zawiasy, a za pare lat gorzej jakbys mial do pracy swiadectwo o niekaralnosci (nie wiem po jakim czasie wpis do rejestru skazanych wygasa)...
bądźcie przezorni!
Ale Aspirant liner ma troche racji, ekspertyza lufki moze pojsc.
Jakby mnie teraz złapali to bym powiedział że diler siedzi w kiosku ruchu ;).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.