Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
W mojej opinii dali spokój i nic nie będziesz miał.
As above, so below
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Mój były kumpel miał podobnie. Złapali go z lufą i materiałem, gdzieś właśnie w ilości jednego nabicia. Na początku wiadomo - oranka. Przeszukali wszystkich (chyba z 4-5 osób), wyjąłem sreberko po czekoladzie, a policjant - 'no, chyba na białe was nie stać' %-D . Ale wróćmy do tego kolesia, który trzymał materiał. Cały czas się upierał, że kupił od kogoś na ulicy itp. Wszystkim pozostałym kazali wyjść. Po jakiejś chwili wychodzi i mówi, że dali mu 2 tygodnie czasu do namysłu i, że ma się odezwać :nuts: . Grał na zwłokę i przez cały czas się nie odzywał. Ze strony psów również żadnego odzewu. I tak sobie żył dalej. Zaczął dilować, wszystko ładnie pięknie, kasa, brawura itp. Jebli go kiedyś z dosyć znaczną ilością fety i baki. Na mieście wielki kozak, a na komendzie obsrał się jak przestraszony 2 latek. W więzieniu był codziennie jechany. Wyszedł chyba po 4 miesiącach pewnie ze względu na współpracę z niebieskimi. Swoją drogą mogli mu jeszcze dać bombonierkę za prawdomówność %-D . No i dzisiaj frajer musi się ukrywać. Pamiętajcie, przyjąć na klatę konsekwencje żeby później nie oglądać się za siebie.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BraunGP »
ta, isc na 10 latek, zeby potem nie ogladac sie za siebie

kazdy robi to co mu odpowiada; ]
kazdy orze jak moze;)
Emeryt od 7.07.2010 ;)
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Każdy jest mądry jak go nie postawią pod ścianą. Już widziałem od chuja kolesi, którzy niby to się nie bali nawet umrzeć za minutę, a na mentowni pruli się jak gacie w kroku.

Jak już zaliczacie przypał to pamiętajcie, że 90% tego co mówią psy to ściema i próbują was podejść. W zaparte i chuj!

Niektórym trudno zachować zimną krew, ja już miałem sytuację że psy weszły do kumpla na chatę, że niby za głośno impreza itd. Typ myślał, że to ktoś na bibę, a tu od razu niebiescy się wbijają. W środku najarane, na stole bongo i 5 gieta. Kurwy patrzą po twarzach wszystkich, nie czekałem aż dojdą wzrokiem do stafu, tylko od razu wrzuciłem palenie za wersalkę i bongo na podłogę. A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz. Nie mogą ci wydłubać nic z lufki, strzykawki albo z nosa ;). Co innego jakby zbicie było pełne. Nie wzięli cię na dołek, nie postawili zarzutów, więc wyluzuj i lepiej nie łaź po mieście z jaraniem, bo jakbyś ich spotkał to pewnie by do Ciebie podbili.

Pozdro
Ostatnio zmieniony 05 października 2009 przez aspirant, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylujlb »
aspirant git malina co mówisz to co oni pierdola to sciema jak skurwysyn mnie kiedys powineli bo za malolata w klubie tzn teraz mam 17 lat wtedy mialem niecale 16 i przypal byl bo w klubie malolaty co niee i mnie powineli i do mnie ze ja bialego procha wsypuje do piwa i maja to na kamerze:D a ja wtedy z takimi rzeczami nie mialem do czynienia także chuuj, z paleniem na miescie juz nigdy a jak cos w gacie tyle wam powiem widze po kolezkach w portfelach , kieszeniach to jest kurwa przypał pamietajcie!!!! Ja wierze ze to ze nie znalezli mi tego to był CZYSTY CUD bo to poprostu tak jakby wziasc kolo fortuny, 99% szansa ze trafia 1% ze nie, i NIE TRAFILI . CUD KURWA !!! PRZYPAL JEST WSZEDZIE :/ pojebany kraj.
Uwaga! Użytkownik kylujlb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: liner »
aspirant pisze:
A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz.
Pozdro
Co Ty kolego za bajki opowiadasz?? Wyskrobią szkiełko i to co wyskrobia zawiera THC, czyli to jest rownoznaczne z posiadaniem substancji odurzających, tyle że te były osadzone na sciankach lufy.

Pozdrowienia dla normalnych
  • 121 / / 0
Gówno prawda. Jeszcze nigdy nie spotkałem się żeby komuś postawili zarzuty za posiadanie lufki. Przecież to nie narkotyk, tylko osprzęt. Chyba normalne, że smoła się na nim osadza. To, że coś ci wyskrobią i na podstawie tego sformułują zarzuty to tylko ściema którą straszą młodych, żeby zaczęli sypać.

kylujlb troche smieszne jak piszesz "za dzieciaka" bo widze ze wciaz jestes b. mlody, wiec nie napierdol sobie przypalu, bo poki co to jeszcze nie byloby tragedii jakbys mial zawiasy, a za pare lat gorzej jakbys mial do pracy swiadectwo o niekaralnosci (nie wiem po jakim czasie wpis do rejestru skazanych wygasa)...

bądźcie przezorni!
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylujlb »
Chuj z tym :D damy rade jakos bo szacunek mamy HG wciaz ci sami nie dajemy sie omamic;) z fartem 5

Ale Aspirant liner ma troche racji, ekspertyza lufki moze pojsc.
Uwaga! Użytkownik kylujlb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: liner »
Cóż jeżeli dalej chcesz dowodów to powiem Ci ze sam zostałem skazany na 750zł grzywnej za posiadanie włąsnie SZKLA,(gdzies jest temat o tym na tym forum poszukaj jak chcesz) w ktorej był osad, szklo poszlo do ekspertyzy ta pokazala ze w osadzie jest 4,02 % THC. Tym kończe tę polemikę, nie chcesz nie wierz (jak żeś uparty wyśle Ci uzasadnienie wyroku :D) pozdrawiam
  • 121 / / 0
Spoko nie bede sie klocil, jezeli tak mowisz to pewnie tak jest. Ale pisze z perspektywy tego, ze mnie lub ziomków jak zatrzymali ze szkłem to nigdy nic nie robili. Najwyżej postraszyli, że zwiną nas za tą lufę, ale wiedzieliśmy że nic nie zrobią.

Jakby mnie teraz złapali to bym powiedział że diler siedzi w kiosku ruchu ;).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.