kazdy robi to co mu odpowiada; ]
kazdy orze jak moze;)
Jak już zaliczacie przypał to pamiętajcie, że 90% tego co mówią psy to ściema i próbują was podejść. W zaparte i chuj!
Niektórym trudno zachować zimną krew, ja już miałem sytuację że psy weszły do kumpla na chatę, że niby za głośno impreza itd. Typ myślał, że to ktoś na bibę, a tu od razu niebiescy się wbijają. W środku najarane, na stole bongo i 5 gieta. Kurwy patrzą po twarzach wszystkich, nie czekałem aż dojdą wzrokiem do stafu, tylko od razu wrzuciłem palenie za wersalkę i bongo na podłogę. A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz. Nie mogą ci wydłubać nic z lufki, strzykawki albo z nosa ;). Co innego jakby zbicie było pełne. Nie wzięli cię na dołek, nie postawili zarzutów, więc wyluzuj i lepiej nie łaź po mieście z jaraniem, bo jakbyś ich spotkał to pewnie by do Ciebie podbili.
Pozdro
aspirant pisze: A ty kylujlb się srasz, że Ci lufkę znaleźli? Nic nie będziesz miał człowieku, mogą wyskrobywać co chcą z tego szkła, ale to nie jest już narkotyk! Więc nic nie posiadasz.
Pozdro
Pozdrowienia dla normalnych
kylujlb troche smieszne jak piszesz "za dzieciaka" bo widze ze wciaz jestes b. mlody, wiec nie napierdol sobie przypalu, bo poki co to jeszcze nie byloby tragedii jakbys mial zawiasy, a za pare lat gorzej jakbys mial do pracy swiadectwo o niekaralnosci (nie wiem po jakim czasie wpis do rejestru skazanych wygasa)...
bądźcie przezorni!
Ale Aspirant liner ma troche racji, ekspertyza lufki moze pojsc.
Jakby mnie teraz złapali to bym powiedział że diler siedzi w kiosku ruchu ;).
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.