(post wyżej jest napisane
jeśli brałem dzisiaj bufededron i kodeinę ,to znaczy że lepiej odpuścić sobie probe z ta substancja i przeprowadzić testy rano ,tym czasem zabawiając się bufikiem
polizałem trochę nic mi nie będzie :-D
EDIT
Kilka godzin później jego Świętobliwość Murti-Bing czuje się nie najlepiej. Stymulacja bardzo przypominająca A lub bufika. Lekka poprawa samopoczucia, nastrój towarzyski. Niestety żadnej euforii, coś miało nadejść ale nie nadeszło. Następny eksperyment ze 150mg w przyszłym tygodniu. Murti-Bing musi oczyścić się z bufika. Nie znosi tolerancji krzyżowej. Pod wpływem bk-PMMA da się zauważyć lekkie zmiany w percepcji, przy zamkniętych oczach występują geometryczne CEV. Zejście jest nieprzyjemne, ma się ochotę na więcej, w środku czuje się jakiś niedosyt; głos wewnętrzny mówi: "to nie jest to, ale gdybyś trochę dociągnął, to kto wie....."
niesamowite uczucie ciężkie do porównania do czegokolwiek ,jedno z najpiękniejszych moich doznań po narkotykach ,
podanie donosowe nie przynosiło zadowalających efektów
Hanka pisze: udało mi się uzyskać euforie i empatie spowodowaną zażyciem tej że substancji przy podaniu oralnym dawka 200 mg +
niesamowite uczucie ciężkie do porównania do czegokolwiek ,jedno z najpiękniejszych moich doznań po narkotykach ,
podanie donosowe nie przynosiło zadowalających efektów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.