(post wyżej jest napisane
jeśli brałem dzisiaj bufededron i kodeinę ,to znaczy że lepiej odpuścić sobie probe z ta substancja i przeprowadzić testy rano ,tym czasem zabawiając się bufikiem
polizałem trochę nic mi nie będzie :-D
EDIT
Kilka godzin później jego Świętobliwość Murti-Bing czuje się nie najlepiej. Stymulacja bardzo przypominająca A lub bufika. Lekka poprawa samopoczucia, nastrój towarzyski. Niestety żadnej euforii, coś miało nadejść ale nie nadeszło. Następny eksperyment ze 150mg w przyszłym tygodniu. Murti-Bing musi oczyścić się z bufika. Nie znosi tolerancji krzyżowej. Pod wpływem bk-PMMA da się zauważyć lekkie zmiany w percepcji, przy zamkniętych oczach występują geometryczne CEV. Zejście jest nieprzyjemne, ma się ochotę na więcej, w środku czuje się jakiś niedosyt; głos wewnętrzny mówi: "to nie jest to, ale gdybyś trochę dociągnął, to kto wie....."
niesamowite uczucie ciężkie do porównania do czegokolwiek ,jedno z najpiękniejszych moich doznań po narkotykach ,
podanie donosowe nie przynosiło zadowalających efektów
Hanka pisze: udało mi się uzyskać euforie i empatie spowodowaną zażyciem tej że substancji przy podaniu oralnym dawka 200 mg +
niesamowite uczucie ciężkie do porównania do czegokolwiek ,jedno z najpiękniejszych moich doznań po narkotykach ,
podanie donosowe nie przynosiło zadowalających efektów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.