Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 5 / 0
te buteleczki mam w dwoch rozmiarach mała i duza. Pomysł jest swietny jak na dziesiejsze wysokoaktywy genialne wrecz. Troche wykonane to jest bazarowo,nakretka jest plastykowa i pokryta jakas złota emalia ktora sie sciera a lyzeczki sa nieprecyzyjnie wykonane i nawet wiór asortyment potrafi sie przylepic. Poza tym widziaem taki pojemniczek wykonany fachowo i głownym zadaniem było własnie sie nie stłuc i nie wpuscic wilgoci. Tutaj zapomnij o 1wszym i 2rugim :-( Jedyny słuszny przyzad do Ivory, Dlatego ze to sie własnie takie ilosci wprrowadza a nie wegorzewo po scierwosku. Podawane w ten sposób działało sto razy lepiej niz robienie kreskówek bo to sie do tego nie nadaje. Ewentualnie tyciunie malunie wegorzyki :finger:
a uzupełniony dwoma specyfikami worek Wave zamiatał wszystko dookoła. Szkoda ze tak nagl znikł :-/
no i do tabaki swietna sprawa jak ktos lubi ;]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
te buteleczki mam w dwoch rozmiarach mała i duza. Pomysł jest swietny jak na dziesiejsze wysokoaktywy genialne wrecz. Troche wykonane to jest bazarowo,nakretka jest plastykowa i pokryta jakas złota emalia ktora sie sciera a lyzeczki sa nieprecyzyjnie wykonane i nawet wiór asortyment potrafi sie przylepic. Poza tym widziaem taki pojemniczek wykonany fachowo i głownym zadaniem było własnie sie nie stłuc i nie wpuscic wilgoci. Tutaj zapomnij o 1wszym i 2rugim :-( Jedyny słuszny przyzad do Ivory, Dlatego ze to sie własnie takie ilosci wprrowadza a nie wegorzewo po scierwosku. Podawane w ten sposób działało sto razy lepiej niz robienie kreskówek bo to nie ta baja i mija sie zupełnie z celem. Ewentualnie tyciunie malunie wegorzyki :finger:
..uzupełniony dwoma specyfikami worek Wave zamiatał wszystko dookoła. Szkoda ze tak nagl znikł :-/
no i do tabaki jajna sprawa sprawa jak ktos lubi ;]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
kiedyś walnąłem lufką bo miałem ją akurat pod ręką, (zakupiona ze względu na palenie które miało do nas dotrzeć, spóźniało się a więc...bara buch! :-D ) fajny prosty sposób-zero gimnastykowania ... rozkładanie telefonu , całe to pierdolenie, czasem musi być 20 s akcja i fju ^_^ przytrzymać samarkę trzasnąć w odpowiednie miejsce tak aby zbyt długo nie oczekiwać na spływ i wszystko.(ze zwijaniem papieru jest ZADŁUGO-podejrzanie )
-Ten zestaw bardzo fajna sprawa-nie ukrywam że mi się morda ucieszyła jak zobaczyłem, ale przecież każdy wie że podczas "inspekcji" samo posiadanie takiego czegoś to już kłopot :-/ ,a ja nie lubię kłopotów, więc jakkolwiek mi się podoba taka opcja to jednak raczej zostanę przy swojej metodzie ;-) pozdr
<<<La Fete Continue..>>>
  • 8 / / 0
do zestawu zawsze można kupić sobie pudełeczko tabaki i wtedy już bez przypału...

tylko trzeba dbać o czystość sztućców :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.