Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1692 / 1041 / 7
16 lipca 2020Oxyclon pisze:
Nie będę miał tego w całej butelce tyko znajomy może mi odlać, ale na 99% będę miał w tabletkach, tylko to SR 50 więc musze trochę tego zabrać xDDD
Aaa, i mam to włożyć po prostu tam gdzie mam jakies szczoteczki i Huje muje ?
Wszystkie małe pierdoły, kosmetyki, kremy, leki, buteleczki i właśnie inne "chuje muje" musisz włożyć do foliowej torebki, tak jak zazwyczaj na odprawie.
Byle nic powyżej 100ml, bo zabiorą.
A tak to bez lipy, nie będą się zbytnio interesować co tam masz. Moja matka jak przylatuje w odwiedziny, to zabiera pół apteki ze sobą, w tym rolki, całą swoją kolekcję na recepty, i ani razu się nie zdarzyło, żeby chociażby spytali co to. No need to worry at all 😉
  • 104 / 15 / 0
No to super wiadomość. Dzięki bardzo i miłych tripów
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 8103 / 915 / 0
Ja leciałem samolotem przez granice z 3 paczkami Rispoleptu 2 mg i zero problemów.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.