4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 4 / 0
pjaq

Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne? Lub bedziesz musiał przyjmowac w przyszłosci jakies leki dozylnie co wtedy ? ne bedzie mogła Ci ich podac bo kiedys pukałes mieszanine z pyłu tabletkowego nadmanganianu i octu. Zapadniete zyły nie dostana nuzek i nie wyjda nawierzch.

greenz

Nie mówiłam zeby odrazu jesc 900mg choziło mi o małe dawki powiedzmy 225 300 lub 150 zaleznie od tolerancji zeby Cie posmyrało, mozna sie odzwyczaic od fajek, jedzenia alkoholu itp
kodeina
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Od paru miesięcy nie brałam w ciągach, więc jest ok. Za to jak sobie narobie ciśnienia to oblece pół miasta, żeby zajebać po kablach troche bursztynowego płynu. Ostatnio musze się nabiegać, bo jakieś jebane braki w hurtowniach są i wszędzie tylko Acatar Zatoki chcą mi wciskać.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
chomik_morski pisze:
pjaq

Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne?
Pielegniarka i tak sie wbije, chocby w zyle pachwinowa, tego tez je ucza. Jedynym problemem jest czas.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Zombie pisze:
Od paru miesięcy nie brałam w ciągach, więc jest ok. Za to jak sobie narobie ciśnienia to oblece pół miasta, żeby zajebać po kablach troche bursztynowego płynu. Ostatnio musze się nabiegać, bo jakieś jebane braki w hurtowniach są i wszędzie tylko Acatar Zatoki chcą mi wciskać.
jeżeli Twój metkat jest koloru bursztynowego, to życzę Ci, żeby pielęgniarka, które będzie się Tobą opiekowała za jakiś czas w szpitalu nie była żadną wredną kurwą, tylko młodą, fajną dupką.
  • 20 / 1 / 0
A występują jakieś objawy fizycznego uzależnienia po pukaniu w ciągach kota ?
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
metkat fizycznie nie uzależnia, co innego rytuał.
  • 20 / 1 / 0
rytuał uzależnia fizycznie ? w jakim sensie,możesz rozwinąć ?
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Blueberry miał na myśli staranną syntezę, zakończoną dającym ulgę strzałem ;-)
Jak już nabijesz skill'a w pędzeniu kota, będziesz czuł się jak mistrz kuchni w swoim żywiole :-D
  • 3523 / 53 / 0
Metylomofrina pisze:
rytuał uzależnia fizycznie ? w jakim sensie,możesz rozwinąć ?
osoby biorące dragi w iniekcjach odczuwają pociąg do samego wykonywania zastrzyków, takie zboczenie
  • 84 / 1 / 0
Ciśnienie na kolejny strzał po podaniu iv metkata jest dużo silniejsze od tego ciśnienia po wciągnięciu mefedronu no nocha ? I czy jak się wali parę dni metkat to rano też się czujesz jak "zombie" jak po mefedronie czyli ogólne zmęczenie organizmu jest większe ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.