Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne? Lub bedziesz musiał przyjmowac w przyszłosci jakies leki dozylnie co wtedy ? ne bedzie mogła Ci ich podac bo kiedys pukałes mieszanine z pyłu tabletkowego nadmanganianu i octu. Zapadniete zyły nie dostana nuzek i nie wyjda nawierzch.
greenz
Nie mówiłam zeby odrazu jesc 900mg choziło mi o małe dawki powiedzmy 225 300 lub 150 zaleznie od tolerancji zeby Cie posmyrało, mozna sie odzwyczaic od fajek, jedzenia alkoholu itp
chomik_morski pisze: pjaq
Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne?
Zombie pisze: Od paru miesięcy nie brałam w ciągach, więc jest ok. Za to jak sobie narobie ciśnienia to oblece pół miasta, żeby zajebać po kablach troche bursztynowego płynu. Ostatnio musze się nabiegać, bo jakieś jebane braki w hurtowniach są i wszędzie tylko Acatar Zatoki chcą mi wciskać.
Jak już nabijesz skill'a w pędzeniu kota, będziesz czuł się jak mistrz kuchni w swoim żywiole :-D
Metylomofrina pisze:rytuał uzależnia fizycznie ? w jakim sensie,możesz rozwinąć ?
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.