4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 4 / 0
pjaq

Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne? Lub bedziesz musiał przyjmowac w przyszłosci jakies leki dozylnie co wtedy ? ne bedzie mogła Ci ich podac bo kiedys pukałes mieszanine z pyłu tabletkowego nadmanganianu i octu. Zapadniete zyły nie dostana nuzek i nie wyjda nawierzch.

greenz

Nie mówiłam zeby odrazu jesc 900mg choziło mi o małe dawki powiedzmy 225 300 lub 150 zaleznie od tolerancji zeby Cie posmyrało, mozna sie odzwyczaic od fajek, jedzenia alkoholu itp
kodeina
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Od paru miesięcy nie brałam w ciągach, więc jest ok. Za to jak sobie narobie ciśnienia to oblece pół miasta, żeby zajebać po kablach troche bursztynowego płynu. Ostatnio musze się nabiegać, bo jakieś jebane braki w hurtowniach są i wszędzie tylko Acatar Zatoki chcą mi wciskać.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
chomik_morski pisze:
pjaq

Jak bedziesz miał wypadek lub cokolwiek innego i pielegniarka nie bedzie mogła znalezc zyły to chyba nie bedzie zabawne?
Pielegniarka i tak sie wbije, chocby w zyle pachwinowa, tego tez je ucza. Jedynym problemem jest czas.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Zombie pisze:
Od paru miesięcy nie brałam w ciągach, więc jest ok. Za to jak sobie narobie ciśnienia to oblece pół miasta, żeby zajebać po kablach troche bursztynowego płynu. Ostatnio musze się nabiegać, bo jakieś jebane braki w hurtowniach są i wszędzie tylko Acatar Zatoki chcą mi wciskać.
jeżeli Twój metkat jest koloru bursztynowego, to życzę Ci, żeby pielęgniarka, które będzie się Tobą opiekowała za jakiś czas w szpitalu nie była żadną wredną kurwą, tylko młodą, fajną dupką.
  • 20 / 1 / 0
A występują jakieś objawy fizycznego uzależnienia po pukaniu w ciągach kota ?
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
metkat fizycznie nie uzależnia, co innego rytuał.
  • 20 / 1 / 0
rytuał uzależnia fizycznie ? w jakim sensie,możesz rozwinąć ?
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Blueberry miał na myśli staranną syntezę, zakończoną dającym ulgę strzałem ;-)
Jak już nabijesz skill'a w pędzeniu kota, będziesz czuł się jak mistrz kuchni w swoim żywiole :-D
  • 3523 / 54 / 0
Metylomofrina pisze:
rytuał uzależnia fizycznie ? w jakim sensie,możesz rozwinąć ?
osoby biorące dragi w iniekcjach odczuwają pociąg do samego wykonywania zastrzyków, takie zboczenie
  • 84 / 1 / 0
Ciśnienie na kolejny strzał po podaniu iv metkata jest dużo silniejsze od tego ciśnienia po wciągnięciu mefedronu no nocha ? I czy jak się wali parę dni metkat to rano też się czujesz jak "zombie" jak po mefedronie czyli ogólne zmęczenie organizmu jest większe ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.