...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
wróćta do tematu...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Przy wzroscie 169 waze na dzien dzisiejszy 45kg, glownie staram sie trzymac granicy 47-49kg. Przy dobrych ciagach lece nawet do 42kg. Robie jakos 4lata.
Zeby mi sie sypia ;/ nikt nie chodzi tak czesto do dentysty jak ja (slowa dentystki).
Od 2 lat wyskakuja mi jakies chujstwa na skorze i ciezko sie goja, kiedy juz sie wygoja to zostaja blizny ktore dlugo schodza ;/ (lecze to u dermatologa i alergologa).

Oprocz omdlen z wyczerpania i kilku atakow padaczki to zdarzaja mi sie zwykle omdlenia, nawet kiedy nie fukam ;/ co jest wyjatkowo wkurzajace.

Jesli chodzi o psyche to na poczatku mialam jakies dziwne jazdy, lęki i inne krzywe fazy, pozniej zrobilam miesiac przerwy i od tamtej pory gra, jedynie z czym mam problemy to czasami z opanowaniem emocji.

Nie bede pisac o zatokach i sluzowce bo chyba kazdy to zna ;]
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
sterben najlepiej odstaw ścierwo z tego co piszesz miałaś miesięczną przerwę to dlaczego nie mogłaś by tego pierdolnąć i zacząć żyć na nowo bez fety ,uda ci się jeżeli mi się udało a wpierdalałem naprawdę dużo i i praktycznie codziennie.

zaczniesz żyć na nowo,na początku znaczy jak dojdziesz do siebie a to może potrwać nawet kilka miesięcy będziesz cieszyć każdym dniem trzeźwości zobaczysz jaki to jest zajebisty stan.(do czasu póki nie sięgniesz
po opioidy i alkohol bo zbyt długo człowiek nie może żyć w trzeźwości i tu wielki szacunek dla moderatorki tego działu)

teraz jak patrze na moich kumpli co jedzą nadal ,dużo dłużej ode mnie bo są starsi co poniektórzy to patrze na nich z uśmiechem na ryju ,trochę mi ich szkoda,ich dzień wygląda tak wpierdolić 1-3 gramy speeda i zmontować drugie 2 g na rano i tak można latami ,tez taki bylem i teraz tego żałuje bo straciłem najlepsze lata swojego życia przez amfę.Jakbym mógłbym wrócić czas to nigdy bym nie wciągnął tej pierwszej kreski w życiu.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
Takie ciekawsze życie poprostu, na bogato i wogóle.
Jak chcesz to masz. Tak sobie myślę dobrze że jeszcze w moim dotychczasowym życiu nie miałem styczności ze ścierwem, porycie dropsami zupełnie mi wystarcza.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego jak i tego cielesnego.
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
Hanka pisze:
... i tu wielki szacunek dla moderatorki tego działu)

zeby nie bylo ja juz pije...ale sie nie upijam na beton.nie codziennie tylko czasem jak wyjde np.na karaoke.uwazam by nie doposcic bym chodzila spita i sie zataczala.
no ale ja zaczelam pic spowrotem po ponad 1.5roku calkowitej trzezwosci...wczesniej skonczylo by sie to pewnie kolejnym nalogiem.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Hanka pisze:
sterben najlepiej odstaw ścierwo z tego co piszesz miałaś miesięczną przerwę to dlaczego nie mogłaś by tego pierdolnąć i zacząć żyć na nowo bez fety ,uda ci się jeżeli mi się udało a wpierdalałem naprawdę dużo i i praktycznie codziennie.

zaczniesz żyć na nowo,na początku znaczy jak dojdziesz do siebie a to może potrwać nawet kilka miesięcy będziesz cieszyć każdym dniem trzeźwości zobaczysz jaki to jest zajebisty stan.(do czasu póki nie sięgniesz
po opioidy i alkohol bo zbyt długo człowiek nie może żyć w trzeźwości i tu wielki szacunek dla moderatorki tego działu)

teraz jak patrze na moich kumpli co jedzą nadal ,dużo dłużej ode mnie bo są starsi co poniektórzy to patrze na nich z uśmiechem na ryju ,trochę mi ich szkoda,ich dzień wygląda tak wpierdolić 1-3 gramy speeda i zmontować drugie 2 g na rano i tak można latami ,tez taki bylem i teraz tego żałuje bo straciłem najlepsze lata swojego życia przez amfę.Jakbym mógłbym wrócić czas to nigdy bym nie wciągnął tej pierwszej kreski w życiu.
nie pouczaj ludzi że powinni rzucić jakieś ćpanie, gdy sam napierdalasz dzień w dzień toksyczne dawki tramalu, kodeiny alko etc. Dalej jesteś takim samym ćpunem tylko zmieniłeś narkotyk
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
racja ksionc ,tu mnie masz ,tak dalej jestem takim samym ćpunem jakim byłem ,tylko zmieniła mi się mentalność i sposób spostrzegania świata na lepsze odkąd biorę opioidy zaczęła się liczyć dla mnie rodzina ,dom ,zdrowie i przyjaciele,stałem się bardziej wrażliwy na ludzka krzywdę. nie muszę już tyle kombinować co kiedyś idę sobie spokojnie do apteki kupuje to co chce bez recepty ,od lekarza wezmę tramal ,czasami kupie sobie jakieś benzo od kogoś jak dobrze trafie ale to rzadko,alkohol wiadomo legalny narkotyk dostępny na każdym kroku,od czasu do czasu zarzucę coś innego.

napisałem to bo chciałem dobrze ,tak nie powinnem nikomu kazać przestać ćpać,to tylko jest czyjaś osobista sprawa i ten ktoś zrobi co będzie uważał za słuszne .
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Hanka zrobic przerwe to nie jest nic trudnego. Mialam przez ten swoj czas juz chyba takie 3, kiedy bywalo naprawde zle.
Problem z tym ze wtedy rodzice wywozili mnie za granice i bylo naprawde latwo, najpierw ciagle kimasz, pozniej z radoscia i optymizmem cieszysz sie z tego ze nie bierzesz, a pozniej odliczasz dni do powrotu ;] (bo przeciez to tylko przerwa).

Na miejscu cisnienie na proch wyrabia mi sie po 3-4 dniach, to jest moje zdecydowane maksimum.
Respekt za to ze odstawiles scierwo ;] nawet jesli wymieniles je po czasie na inne uzywki.

Aha jeszcze wracajac do tematu, wydaje mi sie, ze sama fuka nie ryje tak bardzo jak uzywanie wszystkiego na raz.
Moj (teraz juz byly) facet kiedys bral sterydy, pozniej napieprzal tramal, proch i jeszcze pil...nigdy nie spotkalam czlowieka, ktoremu by tak odpierdalalo jak jemu :/
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008 przez sterben, łącznie zmieniany 1 raz.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
najgorsze co mozna dostac od fety to dopaminy model schizofreni paranoidalnej na stale cale zycie skurwial sprawa
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.