Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Dxm jest spoko, ale jest troche za bardzo dostepne, bo to zbyt niesamowita substancja, zeby tak po niej bezczelnie jezdzic. Wg mnie znajduje sie na tej samej polce co szalwia i dmt, czyli "buty zostawiamy na zewnatrz". No, chyba ze ktos lubi sobie z zezem posiedziec w szkole, czy jak to tam sie teraz czas spedza.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Heh zgadzam się, za dużo kinderów ma do tego dostęp... Jest to tak zaskakująca substancja, że w sumie ja za każdym razem kiedy się z nią bawię, poznaję ją na nowo i nie wiem czego się w sumie spodziewać. Szczególnie mi pasuje do mixów :-) z t i f ładnie się zgrywa tylko trzeba uważać, żeby nie przesadzić.
Gorzej jak ktoś ma ciągi z deksem i wpierdala co 2gi dzień, nie chcę wiedzieć co to robi z organizmem
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 41 / / 0
Mam pytanie:
czy DXM zmniejsza tolerancje na srodki typu: kreatyna i sterydy anaboliczne?

Efekt miksu moglby byc ciekawy. :)
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polo »
wg mnie po moich doświadczeniach dxm na pewno dobrze sparawdza sie w tym, obniza tolerancje na mete ale to nie jest dobry pomysł na dłuższa mete nie kalkuluje się zdrowotnie, jak bierzesz koks to dorze jedz i dieta jest podstawą, i zero używek wtedy osiągnie sie prawdziwy efekt;
moje hobby to kulturystyka i ćpanie - dobre połączenia :)

zawsze jak schodzi dex to czuć zajebistą pompe mięśni i uzylenie
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: afrowawa »
Troszkę odświeżę ten temat, mam kurewsko wielką tolerkę na tzw. mieszanki ziołowe i MJ (pale od roku w dużych ilościach) planuję zrobić 2-4 tygodnie ziołowego detoxu, czy branie przy tym deksa w dawkach 1 plateu przez pierwsze 2 tygodnie przerwy by pomogło dodatkowo zbić tolerke?
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Możliwe, nie znam sie na tolerancji na kanabinoidy. W sumie dex w małych dawkach nadaje sie swietnie jako wzmacniający "podkład" pod palenie(ale to podczas palenia).
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 340 / 4 / 0
trochę odkop ale temat zawsze aktualny ;)

bez tolerki na alko walnę sobie piwo i je odczuwam, jak mam wyrobioną to żeby mieć taki stan muszę te 2 albo więcej wypić i po zarzuceniu 450mg dexa kompletnie się zeruje licznik, ale z kodeiną nie zauważyłem tego, tym bardziej, że próbowałem dexem odłożyć kodę i na dexie latałem przez tydzień z 4-5razy jakoś i po tym tygodniu znów nie odczułem 150mg kody (a na tej dawce dość długo leciałem, obecnie minimum 450mg musi być)

czyżby to na kodę nie działało? czy na pewno działa ogólnie na opio?
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 310 / 5 / 0
Pytanie do bradziej obeznanych jak to wg wygląda ze zbijanią tolerki tzn jesli wale powiedzmy pod rząd kilka dni kode i jebne DXM to tolerka spada i moge za pare dni jebnąć znowu kode czy raczej chodzi o to że na działaniu DXM< tolerka spada i tylko z miksem DXM poczuje cos kode ??
  • 1472 / 26 / 0
Czy da się zbić tolerke na psychodeliki/empatogeny stosując codzinnie 50 mg ,lub przed tripem te 50 mg

albo dzień przed tripem przekroczyć próg pierwszego plateu ok 130 mg

na samym tripie nie chce łączyć substancji empatogennych tam gdzie jest zabita empatia ,bo to wzmocni psychodele ale obniży empatie na czym głównie mi zależy :-)
  • 23 / / 0
Na pewno DXM zmniejsza tolerancję na Kodeine, Tramadol i Morfine.No i na inne opiaty i opioidy. :-)
Także gdybyście mieli za dużą to wystarczy walnąć dzień przed 75-90 mg i styka :-D
btw. faze też polepsza jak mix-a robicie :-)

Przypomnienie, że połączenie DXM+Tramadol może zakończyć się Zespołem Serotoninowym! Lukrecja
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.