Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Gorzej jak ktoś ma ciągi z deksem i wpierdala co 2gi dzień, nie chcę wiedzieć co to robi z organizmem
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
czy DXM zmniejsza tolerancje na srodki typu: kreatyna i sterydy anaboliczne?
Efekt miksu moglby byc ciekawy. :)
moje hobby to kulturystyka i ćpanie - dobre połączenia :)
zawsze jak schodzi dex to czuć zajebistą pompe mięśni i uzylenie
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
bez tolerki na alko walnę sobie piwo i je odczuwam, jak mam wyrobioną to żeby mieć taki stan muszę te 2 albo więcej wypić i po zarzuceniu 450mg dexa kompletnie się zeruje licznik, ale z kodeiną nie zauważyłem tego, tym bardziej, że próbowałem dexem odłożyć kodę i na dexie latałem przez tydzień z 4-5razy jakoś i po tym tygodniu znów nie odczułem 150mg kody (a na tej dawce dość długo leciałem, obecnie minimum 450mg musi być)
czyżby to na kodę nie działało? czy na pewno działa ogólnie na opio?
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
albo dzień przed tripem przekroczyć próg pierwszego plateu ok 130 mg
na samym tripie nie chce łączyć substancji empatogennych tam gdzie jest zabita empatia ,bo to wzmocni psychodele ale obniży empatie na czym głównie mi zależy :-)
Także gdybyście mieli za dużą to wystarczy walnąć dzień przed 75-90 mg i styka :-D
btw. faze też polepsza jak mix-a robicie :-)
Przypomnienie, że połączenie DXM+Tramadol może zakończyć się Zespołem Serotoninowym! Lukrecja
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.