Zablokowany
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
kwas jest totalnie nie-beztroski jak dla mnie
a te tablety bym sobie spróbował, czas podpytać w okolicy :>
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
haha teraz wszyscy chętni mocnych psychodelicznych wrażeń będą szukac owych myszek :-D Sam bym skołował :rolleyes:
i potwierdzam wieksze dawki kwasa są beztroskie tylko na wejściu hehehe
Hidden mefedron User
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Z tego co wczoraj słyszałem, jakieś kreski na zdolnym śląsku równiez jakoś dziwnie działają, ponoć sa bardzo jak wywnioskowałem wizualne, jak nie piguły. Wygląd: podziałka z jednej strony tabletki.

Co do przeżyć, jakoś rok temu, no może z póltora jadłem niebiesko-zielone (!) dobro zło z brokatem jakby, które kopały, że aż szok. Tekstury na ścianach i śmiech solidny.

Nie mniej jednak wydaje mi się, że piguły kopiące nietypowo, raczej nakrapiane kwasem nie są, tylko zmieszane z jakąś inna fenetylaminą. Może i się mylę, ale komu opłacałoby się pigułę maczać w kwasie? Poza tym lsd trzyma ładne parenaście godzin, a te pixy tylko kilka...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Miałem ostatnio żółte miki, reklamowane jako zajebiste, ponoć 3 i jest mega. Kosztowały 7 złotych, kupiłem 4, podzieliłem się po pół z inną osobą. Slabo ruszyly, po długim czasie w dodatku. Było dziwnie, chwilami czułem się lekko zgrzybiony/skwaszony ale żadnego rozbicia jak po tamtych, pełne ogarnianie. Ale wesołość, lekkie nagięcie myśli, spokój były. Przyjemność fizyczna też, lekko w stronę MDMA. Ale nie było takiej gadawka. Jak już trzymały słabiej to przechodziłem po drodze do domu do lumpeksu to zaszliśmy. Po 5 minutach padło z mojej strony: Ej wychodzimy, tu wszystko mi się zaczyna podobać :) Każdy ciuch był ekstra.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Oto co znalazłem na forum :)

Już w 2007r ktoś pisał o myszkach na forum : http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12556

Sam osobiście jadłem biały myszki 1 miech temu w ilości 5 sztuk w bielsku podlaskim i moge powiedzieć że miałem dość wyraźne cevy jednak faza zaczynała robić się naprawdę nudna.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hundRegrav »
te mychy (G.Slask) o ktorych niektorzy pisza sa very sajko indeed... uwazajcie na siebie! - i udanych lotow zycze.
Uwaga! Użytkownik hundRegrav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
Widze ze myszki zalaly cala Polske :) na pomorzu jest ich pelno... a co do bani...hmm zarzucilismy z kumplem po 5 z bomby i spalilismy g ziolka jak wchodzily...powiem tyle, ze zaskoczyly mnie moca przede wszystkim... nie spodziewalem sie, ze nie bede w stanie ogarniac obrazu az 5 godzin...smiech nie do opanowania... jednak w lesie przy malym wkrecaniu bylo tez strasznie :D ciekawe przezycia...jednbak nie na impreze...no i przede wszystkim chyba nikt nie oczekuje takich przezyc od oponek :P
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
Ja dzisiaj ide na 18 do kumpla i mamy tych myszek po 3,5 na łebek... Czy po trzech bedzie dobrze? ^^
Turn on, tune in, drop out...
  • 416 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArsonMJ »
Szczerze?

Będziecie mieli niezłe misje i halucynacje po 3,5 myszkach ;)

Łykaj i dobrej zabawy %-D
noc, miasto, czas
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
Nie wiem... może jestem przećpany ( %-D ) ale nie było żadnych wyjebistych misji. Nie powiem, bylo grubo, ale wydaje mi się, że te myszki są przereklamowane :] Zjadłem 2 czerwone, 1 pomaranczową i pół takiej jakby niebieskiej :]

Pozdrawiam.
Turn on, tune in, drop out...
Zablokowany
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.