a te tablety bym sobie spróbował, czas podpytać w okolicy :>
i potwierdzam wieksze dawki kwasa są beztroskie tylko na wejściu hehehe
Co do przeżyć, jakoś rok temu, no może z póltora jadłem niebiesko-zielone (!) dobro zło z brokatem jakby, które kopały, że aż szok. Tekstury na ścianach i śmiech solidny.
Nie mniej jednak wydaje mi się, że piguły kopiące nietypowo, raczej nakrapiane kwasem nie są, tylko zmieszane z jakąś inna fenetylaminą. Może i się mylę, ale komu opłacałoby się pigułę maczać w kwasie? Poza tym lsd trzyma ładne parenaście godzin, a te pixy tylko kilka...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Już w 2007r ktoś pisał o myszkach na forum : http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12556
Sam osobiście jadłem biały myszki 1 miech temu w ilości 5 sztuk w bielsku podlaskim i moge powiedzieć że miałem dość wyraźne cevy jednak faza zaczynała robić się naprawdę nudna.
Będziecie mieli niezłe misje i halucynacje po 3,5 myszkach ;)
Łykaj i dobrej zabawy
Pozdrawiam.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.