Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
- Facet musi być twardy a nie miętki z natury a najlepiej kształtuje to życie - nie prochy !
BTW. W ostateczności gdybym miał fobie społeczną, brak tego "zdecydowania", problem z nawiązywaniem kontaktów i poznawaniem kobiet zażywałbym GBL a nie benzo.
Powodzenia ;-).
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
angrybrads1 pisze: zwlaszcza ghb sprawdza sie idealnie...
Mnie nigdy nie rozleniwiały benzodiazepiny, zawsze po nich miałem większą motywację do robienia wszystkiego i wszystko wydaje się po nich warte zachodu ;)
GHB to przeciez lek na bezsennosc , srodek usypiajacy przy zabiegach, lek przy odstawianiu alkoholu i opiatow itp....
ale widze telewizja i media idealnie sprawdza sie do prania mozgu, patrzac po tobie :D
http://web.archive.org/web/201205101514 ... rapep.html
czy chociażby wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Date_rape_drug
media piora mozgi jak widac z wysoka skutecznoscia...
Oprócz tego polecam książkę Richarda Lawrence'a "Drugs of abuse: a reference guide to their history and use" i poczytać na temat badań prowadzonych przez NDIC w USA, według których w ostatnich latach stwierdzono, że GHB stało się najczęściej używaną pigułką gwałtu w tym kraju, występując nawet częściej niż rohypnol.
Nie wiem skąd to natrętne wmawianie, że media piorą mi mózg, ale widzę jakieś fanatyczne uprzedzenia ;) W każdym razie telewizji nie oglądam, a wiedzę czerpię z materiałów naukowych na ten temat. Polecam więcej poczytać, a mniej pić płynu do czyszczenia felg, a w przypadku nieznajomości tematu zamilczeć - wyjdzie na pewno z korzyścią dla zdrowia i umysłu, pozdrawiam :)
a pisze ze ci media wypraly mozg bo ci teraz tak ciezko przyjac do wiadomosci ze GHB i "pigulka gwaltu" to jedna wielka pierdolona propaganda USA...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.