Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Bierz dupe w troki i zyskaj pewność siebie bez narkotyków, popracuj nad sobą - bądź mężczyzną. Nawet jakby miało to trwać rok będziesz zadowolony z efektu do końca życia ! A tak to co ? Zaczniesz z dziewuchom chodzić i na trzeźwo będziesz dla niej nieatrakcyjny. Dodatkowych problemów sobie dostarczysz odnośnie własnej samooceny ratując się dragami chociaż to najprostsza droga do bycia przebojowym, pewnym siebie.
- Facet musi być twardy a nie miętki z natury a najlepiej kształtuje to życie - nie prochy !
BTW. W ostateczności gdybym miał fobie społeczną, brak tego "zdecydowania", problem z nawiązywaniem kontaktów i poznawaniem kobiet zażywałbym GBL a nie benzo.
Powodzenia ;-).
  • 1934 / 109 / 0
tylko jest jeszcze jedna opcja, masz ogolnie bajere, nie masz problemu z zagadywaniem lasek, nie wstydzisz sie ale... nie chce sie, nie ma motywacji, nie masz ochoty, wydaje ci sie to bez celowe i bez wiekszego sensu, nie chce ci sie nigdzie dupy ruszac tu GBL a zwlaszcza GHB sprawdza sie idealnie.... i tu wedlug mnie wspieranie sie "chemia" jest jak najbardziej okej jezeli wszystko inne zawodzi...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1095 / 34 / 0
GBL to mistrz. MISTRZ bajery.

Kuva muszę przerobić gbla do GHB...ale ja przeciesz mam nic nie brać...
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1358 / 23 / 0
angrybrads1 pisze:
zwlaszcza ghb sprawdza sie idealnie...
Jako pigułka gwałtu %-D

Mnie nigdy nie rozleniwiały benzodiazepiny, zawsze po nich miałem większą motywację do robienia wszystkiego i wszystko wydaje się po nich warte zachodu ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1934 / 109 / 0
everet jako pigulka gwaltu ? pierwsze slysze
GHB to przeciez lek na bezsennosc , srodek usypiajacy przy zabiegach, lek przy odstawianiu alkoholu i opiatow itp....

ale widze telewizja i media idealnie sprawdza sie do prania mozgu, patrzac po tobie :D

• 1358 / 23 / 0
Oj chyba nie, bo flunitrazepam(rohypnol) i GHB to najczęściej stosowane substancje jako pigułka gwałtu, proponuję się dokształcić ;)

http://web.archive.org/web/201205101514 ... rapep.html

czy chociażby wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Date_rape_drug
  • 12 / / 0
Jak śmiesz największemu ćpunowi giebla na forum wciskać, ze on jest zły ?! BeSZCZelny jesteś :)

A co do tematu, to tak, GBL będzie najlepszy :D
Uwaga! Użytkownik Detector nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 109 / 0
hahaha ja tobie polecam sie doksztalcic, bo porwales sie z motyka na slonce, GHB bylo stosowane w niecalych 3-4% w pewnych statystykach dotyczacych gwaltow po srodkach psychoaktywnych, znacznie wiecej gwaltow bylo po marysce fecie a zwlaszcza alkoholu, wiec jezeli mowisz ze GHB to pigulka gwaltu to tymbardziej jest nia feta, a zwlaszcza marihuana a bez watpienia alkohol....

media piora mozgi jak widac z wysoka skutecznoscia...

• 1358 / 23 / 0
Póki co, to nie podałaś żadnych źródeł na poparcie swoich tez, za to ja jeszcze posłużę się ulotką informacyjną z uniwersytetu Illinois, gdzie GHB jest właśnie wśród 3 najpopularniejszych substancji jako pigułka gwałtu: http://eiu.edu/herc/downloads/DateRapeDrugs.pdf

Oprócz tego polecam książkę Richarda Lawrence'a "Drugs of abuse: a reference guide to their history and use" i poczytać na temat badań prowadzonych przez NDIC w USA, według których w ostatnich latach stwierdzono, że GHB stało się najczęściej używaną pigułką gwałtu w tym kraju, występując nawet częściej niż rohypnol.

Nie wiem skąd to natrętne wmawianie, że media piorą mi mózg, ale widzę jakieś fanatyczne uprzedzenia ;) W każdym razie telewizji nie oglądam, a wiedzę czerpię z materiałów naukowych na ten temat. Polecam więcej poczytać, a mniej pić płynu do czyszczenia felg, a w przypadku nieznajomości tematu zamilczeć - wyjdzie na pewno z korzyścią dla zdrowia i umysłu, pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1934 / 109 / 0
to jak widac slabo szukasz, w dziale GBL/GHB bylo podawanych pelno linkow do badan i statystyk, nie tylko podawanych przezemnie, jak pisalem GHB i rohypnol byly na samym koncu, jako substancje ulatwiajace napasci seksualne, zreszta GHB okrzykniet "pigulka gwaltu" juz po jednym , kurwa JEDNYM pierwszym przypadku podania go w celu ulatwienia napasci seksualnej... to tak jak bym dzwonil i rozmawial sobie przez x lat przez telefon i komus w koncu nim zajebal w leb i kogos zabil a media nagle by okrzyknely -- telefon, niebezpieczne narzedzie mordercow...

a pisze ze ci media wypraly mozg bo ci teraz tak ciezko przyjac do wiadomosci ze GHB i "pigulka gwaltu" to jedna wielka pierdolona propaganda USA...

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.