Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Kaamil1922 pisze:
wszystko zależy od organizmu te 3 dni to nie są pewne przy majce...dopiero gdzieś tydzień powinien wystarczyć...
Tez zawsze tak licze. 7 dni po i wiem na 100% ze nic sie nie znajdzie w moczu. Jednego razu przyjebalem speedballe 2 dni pod rzad a pozniej jakas francowata grypa mnie dopadla(albo cos podobnego) i po 6 dniach znalezli w moczu u mnie kokaine i here?(nie pamietam dokladnie). Prawdopodobnie dlatego ze organizm byl slaby; w kazdym badz razie juz nie ryzykuje. Magiczna siodemka!
  • 229 / 1 / 0
To do ciebie zależy jak szybko pozbędziesz się z organizmu < pij dużo wody, bądź mleka> skuteczna metoda, pobiegnij sobie pare razy;d przyspieszasz w ten sposób wydalanie z organizmu:)
  • 576 / 8 / 0
dokładnie napewno cos zawsze pomoże sport dużo wody wiadomo zwiększony metabolizm zawsze cos syfu spłynie... noi ja pije dziennie rano 50tke Aloesu... poprawia prace jelit czyli brak problemów z zaparciami i oczyszcza organizm ze zbednego szajsu zawsze pomagał teraz na metadonie tez działa dobrze... ogólnie ma wiele witamin i ciekawych właciwosci...polecam.
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 475 / 6 / 0
morfina i heroina w tych popularnych testach wychodzi przez TRZY DNI! Na CZWARTY dzień testy już nic nie wykryją. Aby przesunąć okres z trzech dni do DWÓCH. trzeba pić przez te dwa dni dużo wody. Często też ludzie do napojów dodają dużo cytryny i to podobno bardzo pomaga. Natomiast wątpliwe są relacje, że morfina wyszła w testach w ósmym dniu!
  • 475 / 6 / 0
Kamil, jaki aleoes? Kupujesz go w aptece, czy sam sobie robisz? Dziękuję za informacje
  • 65 / 1 / 0
ostatnio zastanowila mnie pewna sytuacja. moja siostra dzien po ostatnim cpaniu miala 2 testy. na jednym byla minimalna kreska(dlatego postanowiono zrobic jeszcze raz), a na drugim jej nie bylo.
odstep czasowy miedzy testami to jakies kilka minut, podczas ktorych siostra byla pilnie obserwowana.
ktos mi wytlumaczy o co w tym chodzi?
  • 5 / / 0
mi spokojnie dwie doby starcza zeby sie pozbyc hery. wszystko kwestia organizmu, jak maja robic testy to pije duzo wody i tyle :P
  • 576 / 8 / 0
Fiesta pisze:
Kamil, jaki aleoes? Kupujesz go w aptece, czy sam sobie robisz? Dziękuję za informacje
Normalny z Apteki... Kiedyś kupowałem przez neta od firmy zagranicznej znajoma w tym siedzi i oni produkują aloesy i inne naturalne produkty w płynie w tabletkach... Ale drogo to wychodziło a w aptece kupuje ponad połowe taniej butle tylko że jakość napewno gorsza już w smaku czuć wiadomo robione na ilość nie jakość.... Ogólnie to
bardzo dobra rzecz ma wiele wlaściwosci... Mnostwo firm to produkuje wystarczy wpisz w wyszukiwarce i masz pełen opis... jak chcesz dobry to tu masz to własnie ten gdzie znajoma pracuje ogolnie masa dobrych produktow produkowanych w Arizonie bodajze masz link:

http://www.aloelife.pl/
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2011 przez Kaamil1922, łącznie zmieniany 1 raz.
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 7 / / 0
Czy ketoprofen (ketonal) może spowodować fałszywy pozytywny wynik w testach na morfinę ?
On the seventh day Shiva created hashish
  • 2814 / 14 / 0
Jakich testach? On ma niskie szanse...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.