Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
też przepadam za tą przypadłością.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Też jestem wrażliwa na te rzeczy, chyba bardziej niż Wy, bo dla mnie to nie zawsze takie błogosławieństwo...

Ale za to jak nabiję lufkę "od dupy strony" to mam na dwa, kilkugodzinne upalenia i jeszcze kota czasem zbakam.
W ogóle jestem megaekonomiczna.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 504 / 2 / 0
rządzimy :cheesy:
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 174 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: popierdolino »
zna ktos zloty srodek na ta dziwna zgage przy 2c-e? czy zostaje jedynie opcja do nocha?
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Moze jakis lek na zgage?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Czego mogę dodać do kapsułki z 2C-E jako wypełniacz ? Chodzi mi o to, że chcę sobie porobić kapsułki z tą fenetylaminą, będę miał łatwe dawkowanie jak i samo spożywanie :-) Jednak nie wiem co dodać do kapsułki, żeby ją zapełnić.

Czy np. zwykła witamina C bądź magnez nie wywoła niezamierzonych reakcji w stosunku do fenetylaminy ?
:kawa: & :skret: o n l y
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
A po co ją zapełniać?

Chyba najbardziej idiotyczne pytanie jakie tu widziałem.

Chlebem wypełnij.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Mam kapsułki o rozmiarze x, x sztuk. Zamiast ważyć pojedyńczo fenylo do kapsułek, można usypywać całość fenylo+wypełniacz. Dawka będzie zachowana na każdą kapsułkę w ok. 98% taka sama, zależnie od proporcji fenylo/wypełniacz.
Chlebem to Jezus wypełnia :-D
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2497 / 49 / 0
Cukier
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
[...]Występuje także w wielu pokarmach, szczególnie w czekoladzie. Istnieją przypuszczenia, że fenetylamina zawarta w żywności może mieć działanie psychoaktywne w odpowiedniej ilości. Jednak po dostaniu się do przewodu pokarmowego szybko jest metabolizowana przez enzym MAO-B co uniemożliwia dotarcie w znacznej ilości do mózgu[...]
Myślę, że to może być przyczyną. Ja jestem zajebiście na te gówna wrażliwy i wierzcie lub nie ale jak zjem całą, porządną czekoladę to się czuje dziwnie naspidowany i to nie jest wkrętka.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.