Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2778 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
może ktoś wrzucić zdjęcie fiolki w której przysyłają ekstrakt?
http://img113.imageshack.us/my.php?imag ... 001bq4.jpg
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zeuss »
@hennessy781:
Dzięki :).
Gdyby ktoś był jescze tak miły i podał jakie to ma (orientacyjnie) wymiary lub wrzucił zdjęcie z np. zapałką. Przepraszam, że nie napisałem tego dwa posty wyżej ale mi umkneło :|.
Uwaga! Użytkownik zeuss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2778 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
Fiolka ma 5 cm wysokości i jakieś 1,5 szerokości. ;]
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zeuss »
Dzięki :-)
Trochę odbiegłem od tematu, sorry

edit:
Co lepiej kupić: x60 za 150 od dopalaczy ( http://www.dopalacze.com/salvia-divinor ... kt/56.html ) czy x50 za 160 od Shamanshop ( http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=160 ), standaryzowany i organiczny?

Pozdrawiam,
zeuss.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2008 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zeuss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamyk »
Czy mogę zapalić ekstrakt salvii (x10) po prostu jako blanta? Nie mam fajki ceramicznej a nie uśmiecha mi się kupować na 1 raz (na razie próbuję), a lufka szklana jest niepolecana.
Uwaga! Użytkownik kamyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Obczaj to :) zajebisty patent, nie ma co

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 84#p134284

edit: ja Ci dam z blanta marnotrawić ziele! W dyńke? Z baśki? ;-)
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2008 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 29 / / 0
Ale ja pytałam o blanta.
Uwaga! Użytkownik kamyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ale o o o co tu chodzi???

Powiedział Ci przecież że z blanta zmarnujesz;P Wymyśl lepszy sposób. :-p
לאכול חומצה!
  • 29 / / 0
a metalowa fajka?
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A jest jakiś wybór? Lepszy rydz niż blant ;-)

Jak masz lufke to zrób sobie prowizoryczne bongo. Chyba umisz? ;]
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.