Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »

skończ z zagraniczną kinematografią, bo najwyraźniej zbyt mocno wchodzi Ci na psychikę

Po co w ogole piszesz (i to jako pierwszy) jak nic nie wiesz na takie tematy!!! :nuts:
  • 98 / 1 / 0
no ja mialem taki motyw ze mnie zatrzymali z dwoma lokalnymi el drecho, którzy prosili o szluga, a ze ich pały znają to podjechali, a ja akurat miałem seedy. no i nie wiem co tym łysym chujom pały nagadały, ale wychodzi na to że powiedzieli im że ja zeznawałem przeciw im :-/ . jebana policja
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
[quote="problem_child"]
no ja mialem taki motyw ze mnie zatrzymali z dwoma lokalnymi el drecho, którzy prosili o szluga, a ze ich pały znają to podjechali, a ja akurat miałem seedy. no i nie wiem co tym łysym chujom pały nagadały, ale wychodzi na to że powiedzieli im że ja zeznawałem przeciw im ]

jak są te drechy oskarżeni to chyba mogą zobaczyć twoje zeznania, a takowych nie ma więc tyle w temacie. Powiedz to im i niech spierdalają.

PS: Nie ma to jak nosić przy sobie nasiona hahahaha - i już się nie tłumacz, że z poczty wracałeś ;]
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2008 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.