ODPOWIEDZ
  • 99 / 1 / 0
http://www.lastfm.pl/event/419502 - aktualizacja. Będzie Mogwai, Hey - jest nieźle. Of Montreal daje radę, podoba mi się nawet. Możdżer na pewno da radę. Scena elektro także. Dick4Dick, spoko, będą projekcje i porycia - w sam raz na jakieś niezłe ćpanko. Kwasy, ważki, doje, nie doje, erceki, spidy, co kto lubi.

Więc aktualizujcie się, kto wpada? Po fajnych userów mogę nawet wpaść na dworzec i ich odebrać, lol.

EDIT: no, jacoka np. mogę odebrać, lol. Ksionca też, bo też będzie... sorry, że wygadałem :blush: ... ale masz tu paru fanów, więc może wezmą z Ciebie przykład, ćpunie .

ema!

Czesław Śpiewa!
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2008 przez uzytkownik zbanowany, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Więc aktualizujcie się, kto wpada? Po fajnych userów mogę nawet wpaść na dworzec i ich odebrać, lol.
LOL, jak kłamie, że się poświęci ! I tak wiemy, że nie masz daleko do dworca. W ogóle nie masz.
Nie Budda, nie Kryszna tylko płacz i zgrzytanie,
korona dla Leszka, co sprawił dragowi lanie,
całodobowa inwigilacja lepsza niż ta papieża,
gwałty, podboje i sława, do tego będę zmierzał
  • 200 / 1 / 0
leśnik pisze:
Jesteśmy umówieni. ;)
Zdaje się, że ta kwestia nabrała nowego znaczenia.
  • 99 / 1 / 0
zaśmiechany kapelutek pisze:
leśnik pisze:
Jesteśmy umówieni. ;)
ROTFL. Baczni obserwatorzy :o)
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Ja przyjadę na offa!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
A jak nie przyjedziesz, to cię dojedziemy!
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
zdaje się, że i ja zawitam
nunc stans
  • 99 / 1 / 0
No nie pierdol :-D %-D

Masakra by była. Weź, już kupuj bilet. Kupujcie już bilet, zanim znów podrożeje. A atrakcje na miejscu zapewni wam drag.

hehe, fajnie by było, gdyby deklarowani przyjechali. Jest już niezła ekipa:
ksionc, jacok, Teraz(?), drag... and otherz fejmołs
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2008 przez uzytkownik zbanowany, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
zaśmiechany kapelutek pisze:
leśnik pisze:
Jesteśmy umówieni. ;)
Taa. Śpiduch Leśnik będzie wgniatał w ziemie misiaka Draga...
Wogóle Zaśmiech wbijaj też. Daleko nie masz. Tai-chi jest dobre na trawienie.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
<boi się>
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.