Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
nie bierzecie pod uwagę tego, że sam papier może być gorzki. różne są papiery przecież, sam jadłem raz gorzkie lsd, bo papier sam w sobie był gorzki (taka gruba tektura, aż się zdziwiłem, bo zazwyczaj na cieńszych są). koniec filozofii. po smaku nie poznasz, tylko i wyłącznie po efektach.

i jeszcze do tego farba dochodzi... osobiście jestem w stanie wyobrazić sobie kwasa ultra-gorzkiego.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008 przez idn, łącznie zmieniany 1 raz.
szatan
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Hmm otoz tak nigdy nie spotkalem sie z gorzkimi papierami.
2 dni temu wszedlem w posiadanie Hoffmanow z okolic Krakowa i co sie okazalo papier byl tak gorzki ze nie dalo sie go ssac. Jak sie okazalo pozniej to nie byla zadno rc to byl na 100 % kwas :-D
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
otóż to. ;)
szatan
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
kapo pisze:
Hmm otoz tak nigdy nie spotkalem sie z gorzkimi papierami.
2 dni temu wszedlem w posiadanie Hoffmanow z okolic Krakowa i co sie okazalo papier byl tak gorzki ze nie dalo sie go ssac. Jak sie okazalo pozniej to nie byla zadno rc to byl na 100 % kwas :-D
Myślę, ze to sprawa tuszu i przechowywania, ewentualnie jakiejś nieznanej nam metodzie konserwacji blotterów.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 911 / 207 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Takie same problemy są z warzywami w warzywniaku. Kupisz kilo ogórków. Jeden będzie słodki, a drugi gorzki nie do zniesienia.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 4024 / 374 / 951
Pewnie. Liczy się to,żeby działały jak ogórki.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 586 / 8 / 0
nie doceniasz ogóronoidyny.
szatan
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Podjadłem wczoraj 2/3 kartonika z Hofmannem na rowerze. Takiego gorzkiego jeszcze nie jadłem, aż trochę wykręcał. Sądząc po efektach, zawierał LSD. Tak że moim zdaniem nie ma korelacji smak <-> zawartość LSD.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 2179 / 31 / 0
też jadłem Hoffmana i gorzki cholernie. Także popieram Kazika ;)
Hidden mefedron User
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
w krakowie hoffmany - co kolejny karton to bardziej gorzki w smaku. imho na 102% lsd.
[b]mushroom therapy.[/b]
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.