Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Trudno jest doswiadczyc prawdziwego OOBE technikami relaksacji . Prawdziwe OOBE jest zjawiskiem zupelnie innej kategori niz relaksacjia i ten kto go doswiadczyl napewno z niczym innym go nie pomyli. Niskie dawki DXM (300-500 mg) raczej nie wywoluja takich stanow, mysle ze dawki okolo 650- 800 mg przy masie ciala 70-75 kg . Stany OOBE chyba wywoluje jeszcze smierc kliniczna i glebokie stany deprywacji sensorycznej a z roslinek to Iboga.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Raz udało mi się uzyskać prawdziwe oobe, całkiem przypadkowo bo skupiłem sie na wibracjach i "kręceniu" które miewam bardzo często przed zaśnięciem.

Jako iż było to przypadkowe, to sie trochę przestraszyłem i zniechęciłem do ćwiczenia tego.
Za to, bardzo podoba mi się LD. Ostatnio nawet, wychodzi mi często technika WILD :cheesy:

Oobe po deksie (choć nigdy nie stosowałem tego środka), to dla mnie zwykłe działanie tego środka, a nie prawdziwe, naturalne oobe.

(Ale ja mam praktycznie zerową wiedzę na temat deksa, więc sie już uciszam ;])
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Po dxm to gówno a nie oobe. To normalne, że na fazie się 'wychodzi z ciała'.
Ja po dxm leżąc w łóżku chodziłam po domu i po dworze, to dopiero było wyjście z ciała, ha!
%-D
Meow.
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
żeby "normalnie" doswiadczyc oobe musisz byc w stanie agonalnym albo powaznie chora psychicznie, oobe to nie to samo co poglebiona relaksacja . DXM doskonale przybiza stany przedsmiertne podobnie jak iboga bo przerywa komunikacje miedzy obszarami mózgu . Osiagniecie oobe metodami "naturalnymi" jest bardzo trudne i wymaga wielu ćwiczen .
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
OSPUO z dobrego oobe nie wart poprawiac dragami
nie polepsza to kontroli nad ciale a czsm nawet powoduje tripy powrotowe
ale naljepsze w oobe jest LD
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blood.luna »
zibens pisze:
Nie ma czegoś takiego jak oobe, są tylko haluny i sny.
można też do tego podejść tak, że oobe to po prostu taki stan, że czujesz się poza swoim ciałem. w sensie samego odczucia, a nie jakiejś astralnej filozofii. ogólnie termin oobe stał się ostatnio zbyt popularny i człowiek zaczyna wątpić w to wszystko.

po acodinie rzeczywiście jest taki stan, czułam się poza swoim ciałem, widziałam tył swojej głowy, tak jakbym sterowała postacią w grze komputerowej typu diablo... xD schizowa sprawa, bardzo miło wspominam. :> w większej ilości - całkowite oderwanie od ciała. podróż w inny wymiar jeszcze mi się nie przytrafiła. ciekawa jestem, co będzie jak spróbuję lsd (jestem nowicjuszem, bez doświadczeń z dragami, poza trawą w różnych ilościach).
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
DXM do pewnego czasu powoduje że instynkt cię prowadzi potem masz banie z instynktem na leżąco a jak zjesz jeszcze więcej co jest bliskie przedawkowaniu to wychodzisz z ciała( taki wspomagacz) i rzeczywiście później pamiętasz szczegóły jakich inni trzeźwi nie pamiętają a dla nich ty po prostu leżysz i śpisz lub ruszasz tylko oczami.
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Jadłem to gówno raz 450 mg i wyleciałem z ciała ale chyba tylko w wyobraźni... widziałem ziemię z daleka ale taką dziwną
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Ona też swoje sobie pomyślała.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Ziemia se pomyślała?
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.