Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Trudno jest doswiadczyc prawdziwego OOBE technikami relaksacji . Prawdziwe OOBE jest zjawiskiem zupelnie innej kategori niz relaksacjia i ten kto go doswiadczyl napewno z niczym innym go nie pomyli. Niskie dawki DXM (300-500 mg) raczej nie wywoluja takich stanow, mysle ze dawki okolo 650- 800 mg przy masie ciala 70-75 kg . Stany OOBE chyba wywoluje jeszcze smierc kliniczna i glebokie stany deprywacji sensorycznej a z roslinek to Iboga.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Raz udało mi się uzyskać prawdziwe oobe, całkiem przypadkowo bo skupiłem sie na wibracjach i "kręceniu" które miewam bardzo często przed zaśnięciem.

Jako iż było to przypadkowe, to sie trochę przestraszyłem i zniechęciłem do ćwiczenia tego.
Za to, bardzo podoba mi się LD. Ostatnio nawet, wychodzi mi często technika WILD :cheesy:

Oobe po deksie (choć nigdy nie stosowałem tego środka), to dla mnie zwykłe działanie tego środka, a nie prawdziwe, naturalne oobe.

(Ale ja mam praktycznie zerową wiedzę na temat deksa, więc sie już uciszam ;])
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Po dxm to gówno a nie oobe. To normalne, że na fazie się 'wychodzi z ciała'.
Ja po dxm leżąc w łóżku chodziłam po domu i po dworze, to dopiero było wyjście z ciała, ha!
%-D
Meow.
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
żeby "normalnie" doswiadczyc oobe musisz byc w stanie agonalnym albo powaznie chora psychicznie, oobe to nie to samo co poglebiona relaksacja . DXM doskonale przybiza stany przedsmiertne podobnie jak iboga bo przerywa komunikacje miedzy obszarami mózgu . Osiagniecie oobe metodami "naturalnymi" jest bardzo trudne i wymaga wielu ćwiczen .
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
OSPUO z dobrego oobe nie wart poprawiac dragami
nie polepsza to kontroli nad ciale a czsm nawet powoduje tripy powrotowe
ale naljepsze w oobe jest LD
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blood.luna »
zibens pisze:
Nie ma czegoś takiego jak oobe, są tylko haluny i sny.
można też do tego podejść tak, że oobe to po prostu taki stan, że czujesz się poza swoim ciałem. w sensie samego odczucia, a nie jakiejś astralnej filozofii. ogólnie termin oobe stał się ostatnio zbyt popularny i człowiek zaczyna wątpić w to wszystko.

po acodinie rzeczywiście jest taki stan, czułam się poza swoim ciałem, widziałam tył swojej głowy, tak jakbym sterowała postacią w grze komputerowej typu diablo... xD schizowa sprawa, bardzo miło wspominam. :> w większej ilości - całkowite oderwanie od ciała. podróż w inny wymiar jeszcze mi się nie przytrafiła. ciekawa jestem, co będzie jak spróbuję lsd (jestem nowicjuszem, bez doświadczeń z dragami, poza trawą w różnych ilościach).
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
DXM do pewnego czasu powoduje że instynkt cię prowadzi potem masz banie z instynktem na leżąco a jak zjesz jeszcze więcej co jest bliskie przedawkowaniu to wychodzisz z ciała( taki wspomagacz) i rzeczywiście później pamiętasz szczegóły jakich inni trzeźwi nie pamiętają a dla nich ty po prostu leżysz i śpisz lub ruszasz tylko oczami.
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Jadłem to gówno raz 450 mg i wyleciałem z ciała ale chyba tylko w wyobraźni... widziałem ziemię z daleka ale taką dziwną
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Ona też swoje sobie pomyślała.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Ziemia se pomyślała?
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.